Antena Meniu Search
x

Video "Muncitorul care mi-a renovat casa şi-a şters trafaletul de asfalt". Scuza găsită de un bistriţean care şi-a făcut propria "zebră" în faţa curţii

Un bărbat din Bistrița-Năsăud și-a făcut propria trecere de pietoni în faţa casei. Sătul să străbată kilometri buni până la prima zebră din localitate, bărbatul a luat măsuri, fără ştirea autorităţilor. Nu au trecut însă nici 24 de ore până când poliţiştii s-au autosesizat. Şi nu e nicio surpriză, autorităţile au desfiinţat imediat marcajul neautorizat.

de Redactia Observator

la 13.10.2022, 17:15

Vezi și

Ne aflăm în satul Salva, judeţul Bistriţa-Năsăud, o comună ce se întinde de-a lungul Drumului Naţional 17. Peste noapte, localnicii de aici s-au trezit cu o nouă trecere de pietoni. Un sătean ar fi trasat-o chiar în faţa casei lui. Trecerea de pietoni improvizată era trasată chiar după o curbă extrem de periculoasă, nesemnalizată prin marcaje. La nici o zi de la înfiinţare, a fost însă sesizată şi acoperită de autorităţi.

Proprietarul locuinţei trebuie să străbată 3 kilometri, până la prima zebră

"Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud s-au sesizat din oficiu şi au întocmit un dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice", a declarat Crina Sîrb, purtător de cuvânt IPJ Bistrița-Năsăud.

Autorul zebrei ar fi un bărbat de 35 de ani din sat. Acesta neagă însă acuzaţiile, spunând că totul ar fi fost doar... o glumă. "Nu eu am făcut-o. Am avut pe cineva care mi-a renovat interiorul la casă şi el a şters trafaletul de... nu... E făcută cu lavabilă, dar cât a şters trafaletul. A făcut-o aşa în glumă mai mult, ce să zic", a declarat bărbatul. Glumă sau nu, cert este că localitatea duce lipsă de treceri de pietoni. Pentru a traversa legal şoseaua, proprietarul locuinţei trebuie să străbată 3 kilometri, până la prima zebră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Muncitorul care mi-a renovat casa şi-a şters trafaletul de asfalt". Scuza găsită de un bistriţean care şi-a făcut propria "zebră" în faţa curţii