Antena Meniu Search
x

Spectacol cu mașini, în toată ţara. La munte s-au adunat proprietarii de autoturisme de epocă

Maşinile au fost vedete, în acest weeenkd, în toată ţara. Autoturismele de epocă au fost scoase pe stradă, spre încântarea privitorilor, care au putut admira vehicule vechi de peste 50 de ani.

de Redactia Observator

la 06.10.2019, 17:00

Vezi și

Maşinile au fost vedete, în acest weeenkd, în toată ţara. Autoturismele de epocă au fost scoase pe stradă, spre încântarea privitorilor, care au putut admira vehicule vechi de peste 50 de ani. La munte, în schimb, s-au adunat, să se mândrească, proprietarii de maşini tunate, în care au investit mii şi mii de euro.

Au fost ore grele, atât pentru mașini, greu încercate, cât și pentru piloți, în cea de a șasea etapă a Campionatului Național de Off-road, la Buzău.

Concurenții din 8 clase competiționale au avut la dispoziţie 24 de ore ca să parcurgă 250 de kilometri de traseu extrem de dificil.

Cum era de aşteptat, au fost şi incidente. Mașini împotmolite în noroi, răsturnate sau avariate. Concursul se încheiet cu festivitatea de premiere.

Şi la Râşnov, maşinile au făcut spectacol. De data aceasta, cele tunate. Sunt pasionaţi de maşini, de maşini modificate mai mult pe partea estetică şi cai putere.

Peste 200 de proprietari au ajuns la munte ca să se laude cu bijuteriile pe patru roţi: bolizi noi, dar şi Dacii foarte vechi.

La Reşita, maşinile de epocă au fost în centrul atenţiei. Aici a fost organizată, în premieră, Retro Parada Toamnei.

Au fost expuse bătrâne Dacii autohtone, dar şi un Rolls Royce. Unele vehicule sunt vechi de peste 50 de ani. La final, maşinile de colecţie au făcut turul oraşului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Spectacol cu mașini, în toată ţara. La munte s-au adunat proprietarii de autoturisme de epocă