Antena Meniu Search
x

Video Muntele, luat cu asalt de mii de turiști care vor să fugă de caniculă. Piatra Mare, aglomerată ca-n Herăstrău. Cu ce activități au fost așteptați

Dacă în oraşe oamenii s-au topit la peste 35 de grade celsius, la munte temperaturile nu au trecut de 20 de grade. Aşa se face că vârfurile au devenit loc de promenadă pentru mii de turişti, iar în Piatra Mare a fost aglomerat ca-n Herăstrău. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 23.07.2023, 19:40

Vezi și

Altitudini mari, temperaturi mici. Asta au căutat turiştii care au venit în inima Transilvaniei să se relaxeze. Masivul Postăvarul și Masivul Piatra Mare din Braşov au fost, în acest weekend, refugiile perfecte din calea caniculei. Cu trasee accesibile orcărui călător, rutele de aici sunt extrem de căutate, mai ales în zilele toride, de vară.

Mii de turiști au fugit de caniculă la munte

Turist: Foarte plăcut, sincer să fiu. Am fost până în partea aia, la Canion, mi-a plăcut traseul. Mi se pare o idee foarte bună, tocmai de aceea am venit, ca să scăpăm de călduri, bineînţeles.

Claudiu Loghin, reporter Observator: Este ora prânzului şi pe acest traseu din Masivul Piatra Mare temperatura atmosferică este de doar 18 grade celsius. Dacă, însă, ne dorim şi mai mult confort termic o coborâre pe tiroliană e, cu siguranţă, soluţia ideală. 

Constantin Secelean, administrator complex de agrement: Tiroliana pentru adulţi, destinată doar adulţilor este 120 de lei aproximativ, patru kilometri de cablu. Pentru copii, avem tiroliene speciale pentru copii care se şi văd în spatele meu, este 30 de lei o jumătate de oră. Avem o plajă foarte mare de vizitatori, inclusiv străini.

Turiştii care vor să profite de peisajele idilice, aer curat şi plimbări în Braşov trebuie să pregătească bagajele, la munte mai sunt doar două zile cu soare, de miercuri se anunţă ploi de vară. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Muntele, luat cu asalt de mii de turiști care vor să fugă de caniculă. Piatra Mare, aglomerată ca-n Herăstrău. Cu ce activități au fost așteptați