Antena Meniu Search
x

MUTILATĂ DE UN MONSTRU! O tânără FOTOMODEL de 30 de ani a fost SCALPATĂ și UCISĂ în fața propriului copil!

O tânără fotomodel, în vârstă de 30 de ani, a fost mutilată de iubitul ei. Medicii legiști au descoperit că tânăra a fost scalpată și lăsată fără sânge.

O tânără fotomodel, în vârstă de 30 de ani, a fost mutilată de iubitul ei. Medicii legiști au descoperit  că tânăra a fost scalpată și lăsată fără sânge.

Pentru fapta sa, iubitul fotomodelului riscă pedeapsa cu moartea. În fața instanței, el a pledat nevinovat.

Iana Kasian, originară din Ucraina, s-a mutat în Los Angeles în anul 2014, atunci când a început o relație cu Blake Leibel (36 de ani), fiul unui bogat om de afaceri canadian.

Tânăra a fost găsită moartă, lângă bebelușul ei, cu trupul mutilat.

Pe acelaşi subiect

Medicii legiști au făcut o descoperire șocantă atunci când au analizat cadavrul tinerei de 30 de ani. Criminalul a scalpat-o și a lăsat-o astfel fără față și, de asemenea, i-a scurs tot sângele din trup. Se pare că tănără ar mai fi trăit opt ore după ce a fost tăiată de criminal.

"Scalpul Ianei nu a fost găsit. Pielea de pe cap a fost îndepărtată în totalitate, pînă la os. Mai rămăseseră doar cteva porțiuni, în spatele gâtului", a declarat medicul James Ribe, de la Los Angeles County Coroner, calificând crima ca fiind "cea mai brutală din istoria Los Angeles-ului".

Potrivit jurnaliștilor The Sun, fața tinerei nu a fost găsită niciodată.

Mai mult, medicii au descoperit numeroase mușcături umane pe mandibula tinerei.

Dacă va fi găsit vinovat, iubitul tinerei riscă să fie condamnat la moarte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » MUTILATĂ DE UN MONSTRU! O tânără FOTOMODEL de 30 de ani a fost SCALPATĂ și UCISĂ în fața propriului copil!