Antena Meniu Search
x

Foto Muzeul Brukenthal, pe Facebook: Vă aşteptăm să vă bucuraţi de lucrările realizate în ulei

Muzeul Naţional Brukenthal îi îndeamnă pe vizitatori să admire tablourile în ulei, ilustrând mesajul de pe pagina de socializare cu o caricatură a lui Costel Pătrăşcan, cu un bărbat care merge cu căruciorul de la mall, într-o galerie de artă.

de Redactia Observator

la 13.03.2022, 17:53

caricatură postată pe pagina de Facebook a Muzeului Brukenthal
Muzeul Brukenthal, pe Facebook: Vă aşteptăm să vă bucuraţi de lucrările realizate în ulei - Brukenthal National Museum / Muzeul Național Brukenthal via Facebook

"De sezon! Duminică frumoasă! Vă aşteptăm să vă bucuraţi de o mulţime de lucrări realizate in ulei în Muzeul Naţional Brukenthal! Bucurie, raţiune şi pace!"este mesajul publicat pe pagina de Facebook al Muzeului Naţional Brukenthal. Muzeul sibian a ilustrat mesajul cu o caricatură a lui Costel Pătrăşcan, care înfăţişează un bărbat care merge cu căruciorul de la mall, într-o galerie de artă şi spune că îl interesează tablourile în ulei.

Românii au început să golească magazine. Comandă de 1.200 de litri de ulei: "Dacă vine războiul, luăm uleiul cu noi pe front?"

O nouă zi, o nouă isterie. După benzină şi motorină, uleiul este subiectul celui de-al doilea episod de panică naţională din ultima săptămână. De teama scumpirilor, pe fondul războiului din Ucraina, oamenii s-au năpustit în magazine şi au cumpărat cărucioare pline ochi cu baxuri de ulei. Ba chiar au încărcat dube întregi. Avem stocuri suficiente de ulei, dă asigurări Ministerul Agriculturii.

În disperarea oamenilor de a-şi face provizii, untdelemnul dispare de pe rafturile magazinelor din toată ţara. La un hipermarket din Mioveni, deşi mai erau ore bune până la închiderea programului, rafturile cu ulei erau aproape goale.

Cozii de 600 de metri în Bulgaria, la ulei de floarea soarelui. Un bărbat a murit

Imagini uluitoare au fost surprinse în mai multe orașe din Bulgaria. Sute de oameni au așteptat cu orele pentru a cumpăra ulei de floarea soarelui la reducere, speriați că prețul ar putea crește sau că lichidul va dispărea de pe rafturi. În Burgas un bărbat a murit chiar în fața paleților de ulei dintr-un centru comercial, după ce a stat la o coadă infernală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Muzeul Brukenthal, pe Facebook: Vă aşteptăm să vă bucuraţi de lucrările realizate în ulei