Antena Meniu Search
x

Patru poliţişti din Arad au fost moaşe în stradă. Un bebeluş a venit pe lume pe trotuar

Un bebeluş din Arad s-a născut azi-noapte cu ajutorul unor... poliţişti. Chiar pe stradă, în faţa agenţilor de la ordine publică.

Vezi și

Un bebeluş din Arad s-a născut azi-noapte cu ajutorul unor... poliţişti. Chiar pe stradă, în faţa agenţilor de la ordine publică. Au găsit-o pe mamă în travaliu, iar fetiţa nu a mai avut răbdare să ajungă ambulanţa. Poliţiştii care au moşit-o au cunoscut-o mai bine astăzi. După ce au ieşit din tură, au mers în vizită. Şi mama şi copila sunt bine. 

Este copilul care s-a născut în zorii zilei, pe un bulevard din centrul oraşul Arad. Şi nu oricum! Cu ajutorul poliţiştilor! Femeia însărcinată ieşise până la magazin. Sarcina era la termen şi a simţit durerile facerii. Doi poliţiştii de la ordine publică au fost primii care i-au sărit în ajutor. Li s-au alăturat alţi doi. Au chemat imediat un echipaj medical. 

Şi, cu SMURD-ul pe drum, bebeluşul nu a mai avut răbdare să îi aştepte. Aşa că poliţiştii au avut o misiune de... moaşă. Cu multe emoţii, bărbaţii au asistat naşterea şi au predat fetiţa în siguranţă doctorilor. 

Astăzi, bucuroşi, agenţii au mers cu toţii la spital să afle veşti noi. Şi mama şi fetiţa sunt bine. Nu se ştie încă cine vor fi naşii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Patru poliţişti din Arad au fost moaşe în stradă. Un bebeluş a venit pe lume pe trotuar