Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un șofer băut a rămas cu BMW-ul blocat pe linia de tramvai 41 timp de o oră. STB vrea să îl dea în judecată: "Vom cere despăgubiri"

Un șofer care s-a urcat băut la volan a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina pe linia de tramvai 41 din Capitală, în zona șoseaua Virtuții, după care a rămas suspendat. Circulația tramvaielor a fost blocată aproape o oră. 

de Redactia Observator

la 27.08.2024 , 15:34

Un șofer băut a rămas cu BMW-ul blocat pe linia de tramvai 41 timp de o oră. STB vrea să îl dea în judecată: "Vom cere despăgubiri"
Un șofer băut a rămas cu BMW-ul blocat pe linia de tramvai 41 timp de o oră. STB vrea să îl dea în judecată: "Vom cere despăgubiri" - Societatea de Transport București - STB SA

Din primele informații, conducătorul unui autovehicul care se deplasa pe şos. Virtuții dinspre str. Lujerului către Piața Crângaşi a pierdut controlul asupra direcției de mers şi a acroșat gardul separator al liniei tramvaiului 41, după care a rămas suspendat pe calea de rulare a tramvaiului, au transmis polițiștii. 

În urma accidentului de circulație au rezultat exclusiv pagube materiale. Conducătorul autovehicului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind 1.34 mg/l alcool pur în expirat. 

Conducătorul autovehiculului, un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost preluat de polițiști și condus la sediul INML pentru prelevarea mostrelor biologice. În cauză, s-a deschis un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări IN REM sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute și pedepsite de art. 336 alin. 1 din Codul Penal.

Articolul continuă după reclamă

Circulaţia tramvaielor liniei 41 a fost reluată după aproape o oră de blocaj

Circulaţia tramvaielor liniei 41 a fost reluată după aproape o oră de blocaj, din cauza şoferului care a intrat cu autoturismul pe linia de tramvai şi a rămas suspendat.

Societatea de Transport Bucureşti (STB) a anunţat, într-o postare pe Facebook, că se va îndrepta în instanţă împotriva persoanei fizice care a provocat blocarea circulaţiei tramvaielor pe relaţia nord-vest a Bucureştiului.

"Vom cere despăgubiri pentru costurile suplimentare generate de blocaj. Au fost scoase autobuze în traseu, a fost întreruptă circulaţia tramvaielor şi, cel mai important, au avut de suferit peste 30.000 de călători! În numele acestora vom face toate demersurile necesare pentru a descuraja, pe viitor, astfel de accidente!", a declarat Daniel Istrate, directorul general al STB, în postarea de pe reţeaua de socializare.

Șofer rămas blocat pe linia de tramvai, pe Șoseaua Virtuții

Marţi, 27 august 2024, în jurul orei 13:15, pe Şoseaua Virtuţii, după staţia Pod Ciurel, conducătorul unui autoturism a pierdut controlul volanului, a tamponat şi avariat gardul protector, ca mai apoi să rămână suspendat pe linia de tramvai.

"Din această cauză, circulaţia pe relaţia nord-vest a Capitalei a fost afectată, tramvaiele liniei 41 fiind blocate timp de aproape o oră. Pentru preluarea călătorilor, STB SA a înfiinţat linia navetă de autobuze 641, care a circulat între Piaţa Presei şi Ghencea. La faţa locului au sosit echipele de intervenţie ale STB şi echipaje de la Brigada Rutieră a Capitalei şi ISU", a notat STB, pe Facebook.

Pe linia 41 funcţionează un număr de 24 de tramvaie, cu o capacitate totală de transport de 14.000 de călători pe oră şi sens. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Un șofer băut a rămas cu BMW-ul blocat pe linia de tramvai 41 timp de o oră. STB vrea să îl dea în judecată: "Vom cere despăgubiri"