Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Natalia Intotero, vizitată la spital de Marcel Ciolacu înainte de externare. În ce stare este ministrul Familiei

Ministrul Familiei, Natalia Intotero a ajuns la spital după ce maşina în care se afla s-a răsturnat pe Valea Oltului. Demnitarul stătea pe bancheta din spate, iar la volan era un şofer al Serviciului de Protecţie şi Pază, în momentul în care un alt autoturism le-a tăiat calea. În urma impactului, maşina ministrului a ajuns într-un şanţ. Natalia Intotero a fost transferată la Spitalul Militar din Capitală şi a fost externată în această dimineaţă. 

de Redactia Observator

la 28.08.2024 , 13:38

În imaginile filmate imediat după producerea accidentului, se vede cum ministrul Familiei stă pe marginea drumului, lângă maşina răsturnată în şanţ. Oamenii din jur îi dau apă. Politicianul se afla pe bancheta din spate a maşinii de serviciu, condusă de un şofer al Serviciului de Protecţie şi Pază. În acelaşi autoturism, era şi un aghiotant.

Cei trei circulau pe Valea Oltului, iar în apropierea localităţii Racoviţa, o şoferiţă le-ar fi tăiat calea, pentru a intra pe o străduţă secundară. Şoferul SPP nu a putut evita accidentul. În urma impactului, maşina demnitarului s-a răsturnat într-un canal de ape pluviale.

"O femeie de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism la volanul căruia se afl aun bărbat de 32 de ani. În urma coliziunii, o femeie care se afla într-una dintre cele două autoturisme a fost preluată de o ambulanţă pentru acordarea îngrijirilor de specialitate", a declarat Eduard Văduva, purtătorul de cuvânt IPJ Vâlcea.

Vezi și

În caz de accident, demnitarul aflat în maşină trebuie obligatoriu dus la spital

Pe acelaşi subiect

Procedurile SPP spun că în caz de accident rutier, demnitarul aflat în maşină trebuie obligatoriu dus la spital, chiar dacă suferă doar răni uşoare care, în mod, normal nu necesită spitalizare. În acest caz, Natalia Intotero, ministrul Familiei, a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea. A fost supusă unei investigații cu Computerul Tomograf, care a scos în evidenţă doar o contuzie toracică. Şoferul şi aghiotantul ministrului sunt şi ei bine, transmite SPP.

"I s-au făcut investigaţii amănunţite. Nu au fost probleme din punct de vedere medical", a declarat Mihai Oprea, prefectul județului Vâlcea."Pacienta, acum, este într-o stare foarte bună, este conştientă, cooperantă, este în afara oricărui pericol. În urma investigaţiilor efectuate, conform protocolului, pacienta va fi, ulterior, transportată la Bucureşti", a declarat Florin Ghiţă, directorul medical SJU Vâlcea.

Natalia Intotero a fost vizitată la spital de premierul Marcel Ciolacu înainte de externare

Natalia Intotero a fost transferată la Spitalul Militar din Capitală. A transmis şi un mesaj în care spune că este bine şi mulţumeşte celor care au intervenit la locul accidentului, precum şi familiei şi prietenilor care s-au rugat pentru ea. "Dumnezeu este adăpostul și sprijinul nostru, un ajutor care nu lipsește niciodată în nevoi. (Psalmul 46:1) Prin mila și bunătatea Lui Dumnezeu! Mulțumesc din suflet familiei, prietenilor și colegilor pentru rugăciunile și gândurile voastre! De asemenea, mulțumesc celor care au intervenit la locul accidentului, întregului personal de la Serviciul Ambulanță și de la Spitalul Județean Vâlcea!"

În această dimineaţă, înainte de externare, Natalia Intotero a fost vizitată la spital de premierul Marcel Ciolacu. În ultimii ani, mai mulţi miniştri în funcţie au fost implicaţi în accidente rutiere.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » Natalia Intotero, vizitată la spital de Marcel Ciolacu înainte de externare. În ce stare este ministrul Familiei