Antena Meniu Search
x

Video Navă românească, aproape să se scufunde în portul Reni din Ucraina. Barja a fost lovită de o ambarcațiune care transporta animale

Incident naval în zona Portului Reni din Ucraina. O navă românească care transporta sulfat de amoniu a fost lovită de o navă sub pavilion Comore, Africa, ce transporta animale vii. În urma impactului, ambarcaţiunea din ţara noastră a fost spartă, iar prin gaură a intrat apă. A fost împinsă în malul drept pentru a se evita scufundarea.

de Redactia Observator

la 15.04.2023, 09:17

Vezi și

O navă sub pavilion Comore care transporta animale vii a lovit, vineri, cu o navă cu pavilion românesc care transportă sulfat de amoniu. Incidentul naval a avut loc în zona Portului Reni, din Ucraina, transmite Autoritatea Navală Română.

Navă românească, în pericol de scufundare 

Potrivit ANR, accidentul de navigaţie a avut loc vineri la ora 15.45, în zona portului Reni, din Ucraina. „O navă sub pavilion Comoros ce transportă animale vii a intrat în coliziune cu o navă cu pavilion român ce transportă sulfat de amoniu. În urma accidentului nava fluvială cu pavilion român a suferit o gaură de apă şi a fost adus un împingător în asistenţă pentru a o împinge în malul drept şi pentru a se evita astfel scufundarea acesteia”, potrivit ANR, care precizează că nava maritimă nu a suferit daune şi este ancorată în rada portului Reni la malul stâng şi că se fac eforturi pentru salvarea navei fluviale. 

Reprezentanţi ai Căpităniei Portului Galaţi s-au deplasat la faţa locului pentru a ancheta cum s-a întâmplat totul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Evenimente » Navă românească, aproape să se scufunde în portul Reni din Ucraina. Barja a fost lovită de o ambarcațiune care transporta animale