Antena Meniu Search
x

Video "Ne e frică. Suntem bătrâni". Un sat din Mureș este terorizat de hoți. Bieții oameni nu mai dorm noaptea, de teamă că ar putea fi următoarea ţintă

O localitate din judeţul Mureş a devenit raiul hoţilor. Au trecut luni de zile de când localnicii nu au mai închis un ochi, de teamă că ar putea fi următoarea ţintă. De la televizoare, bani sau telefoane, infractorilor nu le-a scăpat nimic. Până şi găinile din curte au fost furate. Coşmarul s-a încheiat abia zilele trecute după ce două persoane au fost arestate.  

de Sorin Tanţoş

la 16.11.2023, 09:12

Vezi și

Ţinta hoţilor era una sigură - bătrânii fără ajutor. Tinerii se căţărau pe geamurile locuinţelor şi mai apoi furau tot ce le pica în mână. Nu conta că era noaptea târziu sau ziua în amiaza mare. 

Localnici: 

  • Ne e frică, să ştiţi. Suntem bătrâni. La vecina, bătrână de 90 de ani, au spart geamul. I-au luat televizorul.
  • Şi ziua şi noaptea umblă, că aici şi ziua au fost în grădină, i-am văzut şi eu. Când am văzut, am strigat după ei, dar au fugit. 

Hoţii nu plecau niciodată cu mâna goală.

Pe acelaşi subiect

Localnic: Au furat acum, a avut cinci găini şi un cocoş...s-a furat.

Doi bărbați arestaţi preventiv pentru 30 de zile

Coşmarul bătrânilor s-a încheiat acum două zile, când mai multe echipaje de poliţie, alături de mascaţi şi jandarmi au descins la domicilile principalilor suspecţi.  

Aurica Mate, purtător de cuvânt IPJ Mureș: La percheziţii au fost identificate mai multe boxe, telefoane mobile, precum şi bunuri electronice venite din săvârşirea mai multor furturi din locuinţe. De asemenea, la una dintre locaţii a mai fost identificată o armă cu aer comprimat, calibrul de 4,5 mm din categoria armelor neletale.

Trei bărbaţi au fost duşi la audieri, iar doi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Pe numele acestora au fost deschise dosare penale pentru furt calificat şi distrugere.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Ne e frică. Suntem bătrâni". Un sat din Mureș este terorizat de hoți. Bieții oameni nu mai dorm noaptea, de teamă că ar putea fi următoarea ţintă