Antena Meniu Search
x

Video Poliţiştii au un martor-cheie în dosarul morţii lui Adrian Kreiner. Individul ar şti cine sunt cei trei asasini ai omului de afaceri

Se face lumină în cazul omului de afaceri din Sibiu, asasinat de trei hoţi care au intrat peste el în casă. Un martor-cheie, infractor de meserie, a ajuns azi la audieri şi în această seară, poliţiştii l-au dus la cercetări în teren. Conform surselor Observator, individul, care ar fi încercat să intermedieze vânzarea ceasurilor furate de la milionar, le-ar fi mărturisit poliţiştilor filmul atacului în stil mafiot în schimbul unei pedepse mai blânde. În plus, mostre ADN ale unui suspect au fost descoperite în casa lui Adrian Kreiner. 

Cristi Popovici
de Cristi Popovici

la 15.11.2023, 19:21

Vezi și

Adrian Kreiner, om de afaceri: Nu mai fugiţi după bani sau după bani repede făcuţi. Repede vin, repede pleacă. Credeţi-mă! Banii se construiesc prin muncă. 

Este îndemnul omului de afaceri, Adrian Kreiner, la începutul acestui an pentru tinerii antreprenori. Nu credea în bani obţinuţi uşor şi nici în noroc fără muncă. După nouă zile de la atac, puzzle-ul asasinatului este reîntregit de anchetatori.

Cine este martorul-cheie al anchetei

Un martor-cheie din dosar este un bărbat de 37 de ani specializat în clonare de carduri şi condamnat în trecut la patru ani de închisoare în Statele Unite. Individul l-ar fi adăpostit pe unul dintre criminalii milionarului înainte de atac. 

Pe acelaşi subiect

Cristi Popovici, reporter Observator: Bărbatul a fost prins la Timişoara şi adus în calitate de martor la IPJ Sibiu. În urma audierilor, ar putea fi reţinut ca şi complice.

Individul ar fi încercat să ajute şi la vânzarea ceasurilor furate, în valoare de 200.000 de euro. Cel mai probabil, acestea ar urma să ajungă pe piaţa neagră din Vestul Europei, dacă anchetatorii nu reuşesc să le ia urma. 

O altă pistă importantă a fost descoperită de criminalişti în casa milionarului

Cristi Popovici, reporter Observator: Anchetatorii au găsit mostre ADN din lupta cu milionarul, unul dintre suspecţi ar putea fi identificat curând. 

Adrian Kreiner era un antreprenor de succes şi conducea o companie care produce piese pentru industria auto. Doar anul trecut a avut un profit de aproape 2 milioane şi jumătate de lei.  

Adrian Kreiner, om de afaceri: Am avut patru proiecte mari şi tari pe fonduri europene. În 2007 am început primul proiect, era să mă ducă în insolvenţă. Şi totuşi, cu toate astea, am luptat. 

Milionarul era un mare amator de cluburi, raliuri şi petreceri

Andrei Oltean, partenerul de afaceri al lui Adrian Kreiner: Nu se simţea ameninţat. Era totuşi presat de anumite situaţii din punct de vedere financiar, dar nu ceva ieşit din comun.

Cei trei asasini ar fi români şi cu numeroase antecedente penale în străinătate, potrivit surselor Observator. Anchetatorii nu exclud varianta ca criminalii să fi reuşit deja să părăsească ţara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Poliţiştii au un martor-cheie în dosarul morţii lui Adrian Kreiner. Individul ar şti cine sunt cei trei asasini ai omului de afaceri