Meniu
Search
x

Video "Ne-a făcut zob".Cum se scuză şoferul care a provocat carambolul din Bragadiru. Tânărul s-ar fi luat la întrecere cu un alt bărbat

O femeie a fost grav rănită în urma unui carambol provocat de un şofer începător, noaptea trecută, în oraşul Bragadiru, din Ilfov. Din cauza vitezei, băiatul de 19 ani a pierdut controlul volanului şi a intrat în plin în maşina din care abia coborâse victima, apoi a ricoșat într-un alt vehicul care circula regulamentar. 

De Alexandra Bucuroiu la 28.06.2022, 13:49
Vezi și

Unul dintre şoferi, a cărui maşină a fost lovită, are 42 de ani şi este din Zimnicea. Se îndrepta spre casă, însoţit de soţie şi cei doi copii. Un autoturism a intrat în maşina lor, după care a ricoşat în alt autoturism care circula regulamentar.

Bărbat implicat în accident: Nu suntem din localitate, hai mă să luăm un covrig... şi covrig a fost! mai bine nu mai opream. şi ne-a făcut zob, bine că nu a omorât copiii. 

Martor: Băiatul a venit probabil nu a mai ţinut curba, a ieşit de pe carosabil, a lovit maşina care era parcată, maşina domnului. şi după a ricoşat în maşina lor. Fratele meu cu iubita lui erau într-o maşină.

Martorii spun că tânărul de 19 ani, care s-ar face vinovat de producerea accidentului, ar fi circulat cu viteză mare şi s-ar fi luat la întrecere cu un alt şofer.

Pe acelaşi subiect

Carambolul a fost provocat de un tânăr de 19 ani

Bărbat implicat în accident: Cu 120, vă daţi seama... dacă avea şi el 50, vă daţi seama avea timp să pună frână. El zice că nu a avut, păi cum mă nu ai avut când ai făcut zob trei maşini! 

Şoferul, însă, neagă acuzaţiile. 

Şofer vinovat: Pe bord îmi arăta între 70 şi 80 când eram pe pod. 

Reporter: Şi pe domna cum ai lovit-o? Din ce am înţeles era în afara maşinii...

Şofer vinovat:  A fost prinsă la mijloc. 

Prima ambulanţă care a sosit la locul accidentului era în trecere prin zonă. A fost primul echipaj care a acordat îngrijiri medicale victimei. Femeia este acum internată în spital. 

Şoferii implicaţi în accident au fost duşi la audieri la Sediul Poliţiei din Bragadiru. Poliţiştii trebuie să analizeze imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă şi să stabilească cum s-a produs exact accidentul.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » "Ne-a făcut zob".Cum se scuză şoferul care a provocat carambolul din Bragadiru. Tânărul s-ar fi luat la întrecere cu un alt bărbat