Antena Meniu Search
x

Video "Ne-am dus şi am dat cu mâinile!" Moarte cumplită pentru un muncitor din Argeș, îngropat sub un mal de pământ. Intrase în șanț, ca să așeze o conductă de apă

La doar o zi după ce tânărul peste care s-a prăbuşit un mal de pământ a ajuns în stare critică la spital, tot în judeţul Argeş, un bărbat de 52 de ani a murit sub greutatea muntelui de pământ. Victima intrase într-unul dintre şanţuri pentru a aşeza conducta de apă. Din senin, pământul a căzut peste el, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a îl salva. Vă avertizăm, urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional

de Mariana Zaharia

la 02.11.2023, 10:00

Vezi și

Timp de o săptămână, bărbatul, împreună cu alţi trei colegi au săpat mai multe şanţuri pentru canalizare în localitatea argeşeană Bălileşti. Ieri muncitorul de 52 de ani a intrat într-unul din şanţuri pentru a monta o ţeavă.

Ionuț Tunaru, ISU Argeș: Acesta ar fi fost surprins de un mal de pământ, pe timpul unor lucrări la reţaua de canalizare. 

Localnică: S-a întâmplat nenorocirea.

Colegii au săpat în pământ cu mâinile goale, în încercarea disperată de a-l salva

Pe acelaşi subiect

În stare de şoc, colegii bărbatului au început să sape cu mâinile goale în încercarea disperată de a-l salva: A căzut pământul, atât.... ne-am dus şi am dat cu mâinile! 

Ionuț Tunaru, ISU Argeș: Pompierii l-au găsit extras pe bărbat. Este vorba de un bărbat care se afla în stop cardio-respirator. 

Medicii au început o luptă contra-cronometru, însă...

Ionuț Tunaru, ISU Argeș: Din nefericire pentru bărbat, ulterior s-a declarat decesul, efortul medicilor nefiind încununat cu succes. 

Poliţiştii au deschis acum o anchetă, iar inspectorii ITM vor face şi ei verificări. Tragedia vine după ce, cu doar o zi în urmă, un alt bărbat din judeţul Argeş a fost prins sub un mal de pământ. Acesta se află în stare critică la spitalul Floreasca din Capitală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Ne-am dus şi am dat cu mâinile!" Moarte cumplită pentru un muncitor din Argeș, îngropat sub un mal de pământ. Intrase în șanț, ca să așeze o conductă de apă