Antena Meniu Search
x

Un adolescent de 17 ani a băgat 2 persoane în spital, după ce s-a urcat băut la volan şi a intrat cu maşina într-un cap de podeţ, în Trifeşti

Un minor în vârstă de 17 ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a provocat, luni, un accident rutier în localitatea Trifeşti, soldat cu trei persoane rănite, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ.

de Redactia Observator

la 24.10.2022, 14:57

Vezi și

"Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un minor, de 17 ani, din Trifeşti, conducea un autoturism pe drumul judeţean 157, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un cap de podeţ. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea minorului şi a altor două persoane cu vârste de 28 şi 38 ani, din Trifeşti", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Ramona Ciofu, potrivit agerpres.

Minorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii continuă cercetările pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Un adolescent de 17 ani a băgat 2 persoane în spital, după ce s-a urcat băut la volan şi a intrat cu maşina într-un cap de podeţ, în Trifeşti