Antena Meniu Search
x

Nenorocire în prag de sărbători pentru o familie din Dărmăneşti. Casa le-a luat foc, flăcările s-au extins şi la două anexe. De la ce a pornit incendiul

Dezastru pentru o familie din localitatea Dărmăneşti, în preajma sărbătorilor de iarnă. Gospodăria oamenilor a ars, luni, într-un incendiu care a pornit de la o afumătoare amenajată necorespunzător, a informat ISU Bacău.

de Redactia Observator

la 19.12.2022, 15:30

Imagini de la faţa locului
O gospodărie din Dărmăneşti a ars într-un incendiu provocat de o afumătoare - ISU Bacău

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta generalizat la casa de locuit şi la trei anexe gospodăreşti.

"În urma incendiului a ars o suprafaţă de aproximativ 200 metri pătraţi din acoperişul casei şi a anexelor gospodăreşti. Din cercetările efectuate de pompierii militari, cauza probabilă a incendiului este utilizarea focului deschis în spaţii închise respectiv o afumătoare", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, potrivit Agerpres.

Pompierii au intervenit la faţa locului cu trei autospeciale de stingere, un echipaj SMURD şi autospeciala de primă intervenţie şi comandă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Nenorocire în prag de sărbători pentru o familie din Dărmăneşti. Casa le-a luat foc, flăcările s-au extins şi la două anexe. De la ce a pornit incendiul