Antena Meniu Search
x

Nenorocire lângă Dej. Părinţii unui băieţel de 5 ani au privit neputincioşi cum copilul lor e spulberat de o maşină (video)

O nenorocire s-a întâmplat lângă Dej, unde părinţii unui băieţel de 5 ani au privit neputincioşi cum copilul lor e spulberat de o maşină.

O nenorocire s-a întâmplat lângă Dej, unde părinţii unui băieţel de 5 ani au privit neputincioşi cum copilul lor e spulberat de o maşină. Tragedia s-a petrecut fulgerător, fără ca cineva să poată interveni.

Băieţelul se afla pe marginea şoselei, în satul Valea Luncii, de mână cu mama sa. Pe cealaltă parte a drumului a oprit maşina din care a coborât tatăl, poliţist. Când l-a văzut, băieţelul s-a smuls pur şi simplu din mâna mamei şi a vrut să alerge spre tată.

A luat-o la fugă peste şosea, dar a fost spulberat de o maşină, sub privirile îngrozite ale părinţilor. Aceştia l-au luat în braţ, l-au urcat în maşină şi au plecat cu el spre Dej, între timp martorii sunând la 112.

Salvarea l-a preluat rapid pe copilaş, dar în ciuda tuturor încercărilor medicilor, acesta nu a mai putut fi resuscitat.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

sursa foto:dejeanul.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Nenorocire lângă Dej. Părinţii unui băieţel de 5 ani au privit neputincioşi cum copilul lor e spulberat de o maşină (video)