Antena Meniu Search
x

Nicolae, un român de 30 de ani din Italia, a murit după ce a fost prins sub un lift, în timp ce îl repara. Trei copii au rămas acum fără tată

Săptămâna Mare din Postul Crăciunului a fost întunecată pentru o familie de români din Italia. Nicolae, capul familiei, şi-a pierdut viaţa într-un accident de muncă, în timp ce repara un lift într-un azil din localitatea Arco.

de Monica Palade

la 24.12.2021, 21:38

Românul a fost prins sub greutatea utilajului, care a pornit în timp ce suda. Incidentul a avut loc marţi, în jurul orei 20:00 de marți. Nicolae a fost descoperit de colegi, care au plecat în căutarea sa la finalul programului. Pentru tânăr nu s-a mai putut face nimic.

De Crăciun, trei copii au rămas fără tată. Nicolae C, în vârstă de numai 30 de ani, era originar din Turț, județul Satu Mare, dar era rezident în localitatea Labico de lângă Roma și deținea o firmă specializată în repararea lifturilor.

Trei copii orfani de tată

„Nu sunt cuvinte pentru a descrie ceea ce s-a întâmplat la Trento. Un nou deces la locul de muncă, de această dată un băiat de numai 30 de ani, care lasă în urmă o soție și trei copii. Am vorbit în urmă cu câteva minute cu soția lui Nicolae Catalan pentru a-i transmite condoleanțele mele. Comunitatea noastră îşi arată toată aproprierea de care este capabilă. Iar politicienii să înceapă să dea răspunsuri serioase pe tema siguranței la locul de muncă. I-am oferit toată disponibilitatea mea doamnei pentru orice are nevoie”, a declarat edilul localității Labico.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Nicolae, un român de 30 de ani din Italia, a murit după ce a fost prins sub un lift, în timp ce îl repara. Trei copii au rămas acum fără tată