Antena Meniu Search
x

Noapte de coşmar pentru o femeie din Vaslui: Mădălina a fost violată brutal în propria casă de un tânăr, în faţa celor patru copii

O seară alături de cei patru copii ai săi s-a transformat într-un adevărat coşmar pentru o femeie de 23 de ani din oraşul Murgeni, judeţul Vaslui.

de Redactia Observator

la 01.11.2023, 11:11

Un tânăr a intrat în casă, în cursul nopţii de 30-31 octombrie, în jurul orei 2 dimineaţa, a legat-o de mâini şi de picioare şi a violat-o fără milă în faţa copiilor, cu vârste cuprinse între 1 şi 5 ani.

Violată în faţa copiilor

Soţul femeii este plecat la lucru în Anglia, iar bărbatul de 23 de ani a profitat de acest lucru. Nu i-a păsat nici că în timpul agresiunii sexuale, copiii se aflau lângă ei şi au văzut tot. După şi-a satisfăcut plăcerile sexuale, Iulian a ameninţat-o pe Mădălina că o omoară dacă spune ce s-a întâmplat. Cu ultimele puteri, femeia şi-a sunat soţul şi i-a povestit ce a păţit. La rândul său, bărbatul şi-a sunat un frate şi l-a trimis acasă să vadă ce s-a întâmplat.

„Femeia violatã este cumnata mea, sotia fratelui meu, care este plecat în Anglia de câteva luni si ea era acasã cu copiii! Asearã, la ora 2.30, spre dimineatã, individul a bruscat usa, a intrat în casã si s-a aruncat peste ea! A legat-o de mâni si de picioare si a profitat de ea, a violat-o si a amenintat-o cã dacã va spune cuiva, o va omorî! Acest individ, Iulian Victor S., a speriat îngrozitor copiii, care erau cu mama lor! Micutii au 5 ani, 3 ani, 2 ani si un an si 2 luni! (...) Noi ne-am dus imediat acolo si am gãsit-o lângã un perete, speriatã, cu hainele rupte de pe ea! Am sunat imediat politia, a venit de i-a luat declaratie, a stat de vorbã cu ea, care era foarte speriatã, si a dus-o la Vaslui, la Medicina Legalã, pentru a o consulta! Politia l-a dat în urmãrire, pentru cã el a fugit! Are 23 de ani individul si se ascunde, iar pãrintii lui vor sã ne ofere bani, 20.000 de lei, ca sã nu facem plângere, însã noi nu avem nevoie! Nu putem spãla rusinea cu bani, el trebuie sã plãteascã pentru ceea ce a fãcut, cum scrie la lege! Nu ne trebuie banii lor!”, a declarat cumnatul femeii violate, potrivit vremeanoua.

Ce spun poliţiştii

„La data de 31 octombrie 2023, ora 02.43, Politia Orasului Murgeni a fost sesizatã, prin SNUAU 112, cu privire la faptul cã, o femeie în vârstã de 22 de ani, din Murgeni, ar fi fost victima unui abuz sexual dupã ce un bãrbat ar fi pãtruns, fãrã drept, în locuinta acesteia. În plângere a fost indicatã si o persoanã bãnuitã de comiterea infractiunilor sesizate, un bãrbat în vârstã de 23 de ani, din Murgeni. În cauzã sunt efectuate cercetãri, sub supravegherea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad, sub aspectul sãvârsirii infractiunilor de viol si violare de domiciliu, pentru stabilirea împrejurãrilor în care s-au produs faptele sesizate si dispunerea mãsurilor legale”, spune IPJ Vaslui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Noapte de coşmar pentru o femeie din Vaslui: Mădălina a fost violată brutal în propria casă de un tânăr, în faţa celor patru copii