Antena Meniu Search
x

Noaptea incendiilor în țara noastră. Un bloc din Capitală și unul din Botoşani au fost evacuate, după ce apartamentele au luat foc

Incendiu de proporţii în centrul municipiului Botoşani. 23 de persoane au fost evacuate dintr-un bloc după ce un apartament a luat foc, se pare, de la o lumânare lăsată aprinsă. Un bebeluş şi o femeie de 65 de ani au ajuns la spital.

de Redactia Observator

la 21.12.2020, 10:28

Vezi și
  • Pompierii au evacuat preventiv 23 de persoane în Botoşani.
  • Focul ar fi izbucnit din cauza unei lumânări aprinse.

Locuitorii unui bloc din Capitală au fost evacuaţi în urma unui incendiu. Pe lângă pompieri au sosit la faţa locului şi trupele speciale ale poliţiei. Asta după ce locatarii apartamentului care a luat foc s-ar fi luat, ulterior, la bătaie.

Focul a izbucnit într-un apartament situat la etajul trei, însă fumul gros a ajuns până la ultimul etaj. 

Nu doar bebeluşul s-a intoxicat cu fum, dar şi mai mulţi bătrâni din bloc. Iar proprietara apartamentului care a luat foc a suferit răni grave. 

Dorina Lupu, ISU Botoşani: O bătrână în vârstă de 65 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate întruncât a suferit arsuri la nivelul feţei şi mâinilor şi a fost transportată la spital. La spital a ajuns şi un bebeluş de 7 luni, acesta fiind intoxicat uşor cu fum. 

Pompierii au evacuat preventiv 23 de persoane, printre care şi trei copii. 

Cel mai probabil, focul a izbucnit din cauza unei lumânări aprinse.

A fost incendiu de proporţii şi în cartierul Colentina din Capitală. Flăcările au izbucnit într-un apartament de la etajul 6 al clădirii, cel mai probabil din cauza unui scurtcricuit. În doar câteva minute, tot blocul era plin de fum, zeci de oameni fiind evacuaţi. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. 

Pe lângă pompieri, au intervenit și trupele speciale ale Poliției. Se pare că bărbaţii care locuiau în apartamentul incendiat s-ar fi luat la bătaie. Mascații au dus la  la secţie patru oameni. Trei dintre ei sunt străini. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Noaptea incendiilor în țara noastră. Un bloc din Capitală și unul din Botoşani au fost evacuate, după ce apartamentele au luat foc