Antena Meniu Search
x

Noi detalii şocante despre infirmierul român care viola paciente, în Italia. Alte două victime confirmate! Primea scrisori de mulţumire de la pacienţi (VIDEO)

Un asistent medical român a fost arestat în Padova. A fost prins în flagrant în timp ce viola o pacientă într-un salon al secţiei de neurochirurgie.

Un asistent medical român a fost arestat în Padova. A fost prins în flagrant în timp ce viola o pacientă într-un salon al secţiei de neurochirurgie.

Apar noi detalii şocante despre Cristian Emil Corneanu, românul în vârstă de 41 de ani care şi-a şocat colegii. Au fost confirmate alte două victime violate de el, dar şi faptul că primea scrisori de mulţumire de la pacienţi.

Poliţia italiană a dezvăluit presei filmul arestării, Corneanu fiind prins aproape în flagrant. El a intrat în tură la ora 20:00 şi doar după câteva minute a mers în salonul unde era internată o pacientă de origine chineză în vârstă de 58 de ani. Totul a fost filmat de camerele ascunse montate în saloane de carabinieri.

Pe acelaşi subiect

Asistentul român a încercat să o imobilizeze, dar aceasta s-a opus, el a ieşit din salon şi s-a întors după câteva minute, când a sedat-o pe femeie cu benzodiazepine. Apoi a violat-o, totul durând aproape trei minute. Între timp poliţia plecase deja spre spital şi l-a surprins încă în salon.

După arestare şi primele cercetări, poliţiştii din Padova au mai anunţat faptul că alte două victime ale violurilor lui Cristian Emil corneanu au fost identificate şi agresiunile confirmate.

Colegii din spital ai românului sunt şocaţi de ceea ce a făcut acesta şi spun că părea o persoană respectabilă şi profesional era toată lumea mulţumită de el. Mai mult, colegii au declarat că de-a lungul timpului Corneanu a primit scrisori de mulţumire de la foşti pacienţi, încântaţi de felul în care acesta îşi făcea treaba.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Noi detalii şocante despre infirmierul român care viola paciente, în Italia. Alte două victime confirmate! Primea scrisori de mulţumire de la pacienţi (VIDEO)