Antena Meniu Search
x

Noi DETALII TERIFIANTE în cazul crimei din Fălticeni. Valutistul a fost hăcuit cu peste 50 de lovituri de cuţit şi toporişcă! (VIDEO DRAMATIC)

Ies la iveală noi detalii terifiante în cazul crimei descoperite vineri seară, la Fălticeni.

Ies la iveală noi detalii terifiante în cazul crimei descoperite vineri seară, la Fălticeni. Valutist, dar şi patron de club, Viorel Cârnăreasa a fost găsit mort în propria casă, iar suspectul principal în cazul omorului este chiar fiica de 17 ani a victimei / VIDEO

Descoperirea macabră a fost făcută de fratele omului de afaceri, care a venit să vadă ce se întâmplă cu Viorel, care nu mai răspundea la telefon. 

Bărbatul în vârstă de 59 de ani zăcea mort în casă, aproape dezbrăcat şi plin de sânge. 

Pentru specialiştii criminalişti şi judiciariştii Serviciului de Investigaţii Criminale al Poliţiei intraţi în casă s-au găsit imediat indiciile clare ale unei fapte violente, un omor în toată regula. 

Pe acelaşi subiect

Dacă varianta unui jaf părea iniţial veridică, pe parcursul orelor de anchetă a început să devină din ce în ce mai plauzibil ca omul de afaceri să fi fost ucis chiar de propria fiică. 

Este vorba de o adolescentă în vârstă de 17 ani, care are grave probleme psihice.

Fata a stat cu tatăl mort în casă

Poliţiştii judiciarişti au stabilit că bărbatul a fost omorât în intervalul 8-10 noiembrie, adică de miercuri seară până vineri seară, când s-a făcut groaznica descoperire.

Vineri seară, venit să vadă ce se întâmplă, fratele bărbatului a găsit-o pe fată în curtea casei. A întrebat-o unde este tatăl ei, moment în care minora a luat-o la fugă. În scurt timp, martorul avea să-şi găsească fratele mort în casă.

Fata a fugit în barul VIP al tatălui său, unde s-a închis într-o încăpere, împreună cu câinele său. De aici avea să fie ridicată de mascaţii poliţiei, de la Serviciul Acţiuni Speciale, scrie monitorulsv.ro.

Fata era foarte agitată şi incoerentă, astfel că nu s-au putut obţine prea multe detalii de la ea. Totuşi, se pare că a fost vorba de un conflict spontan, legat de o observaţie pe care tatăl i-ar fi făcut-o, legată de volumul muzicii

Fiica s-ar fi năpustit asupra tatălui ei cu un cuţit, iar ce a urmat este groaznic. Pe corpul bărbatului în vârstă de 59 de ani au fost găsite în jur de 50-60 de lovituri de cuţit, marea majoritate superficiale. Multe dintre ele erau la mâini şi la picioare, produse în timp ce bărbatul încerca să se apere. 

Interesant este şi că nu a fost identificată vreo leziune profundă, care să fi putut duce la deces instantaneu. Practic, bărbatul a murit mai degrabă din cauza hemoragiei, după ce a sângerat o perioadă destul de lungă de timp. 

Pe lângă cuțit, bărbatul a fost lovit și cu o toporișcă.

Fiica valutistului a ajuns la Socola, unde va fi expertizată psihiatric

Procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a solicitat, sâmbătă, luarea măsurii de siguranţă a internării medicale provizorii a fetei de 17 ani, cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, raportată la omor.

Tribunalul Suceava a admis propunerea, precum şi efectuarea unei expertize medico-legale psihiatrice a suspectei de omor, în cadrul Spitalului de Psihiatrie Socola Iaşi. 

În cadrul expertizei trebuie să stabilească dacă suspecta este orientată din punct vedere psihic şi temporo-spaţial. Cel mai important, expertiza psihiatrică va trebui să stabilească dacă minora a avut discernământ. Dacă se va stabili că nu a avut discernământ, fata nu va putea fi pusă sub acuzare ca un inculpat pentru faptă cu violenţă.

Expertiza medico-legală psihiatrică va fi efectuată în termen de 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Noi DETALII TERIFIANTE în cazul crimei din Fălticeni. Valutistul a fost hăcuit cu peste 50 de lovituri de cuţit şi toporişcă! (VIDEO DRAMATIC)