Antena Meniu Search
x

Video Noi dezvăluiri în cazul elevei care şi-a înjunghiat pedagogul. Adolescenta, arestată preventiv pentru tentativă de omor, ar fi premeditat atacul

Eleva de 16 ani care a înjunghiat un profesor, de faţă cu mama ei, în biroul directoarei, a fost arestată preventiv pentru tentativă de omor. Adolescenta le-a recunoscut procurorilor că a vrut să-i facă rău pedagogului pentru că era dur cu ea şi o reclamase conducerii şcolii. Înainte de audieri, fata a avut încă o reacţie agresivă la întrebările jurnaliştilor.  

de Redactia Observator

la 28.11.2023, 19:46

Vezi și

Reporter Observator: De ce l-ai înjunghiat pe pedagog?

Elevă: E problema ta? 

Este răspunsul fetei de 16 ani, care în urmă cu doar o zi l-a înjunghiat pe pedagog de faţă cu mama ei şi cu alţi profesori, în biroul directoarei. Eleva s-a năpustit pe supraveghetor, care o reclamase că se întâlnea noaptea în internat cu iubitul ei în vârstă de 15 ani. Fără să ezite a scos un cuţit din geacă şi l-a înjunghiat în spate.

Cristian Ardelean - procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor: Pe fondul unor discuţii contradictorii legate de anumite conduite ale acestei persoane în internatul colegiului. A scos un cuţit cu o lungime de 34 de centimetri, lama de 21 de centimetri pe care îl avea ascuns în mâneca hainei de la mâna stângă. 

Pe acelaşi subiect

Fata ar fi premeditat atacul, spun anchetatorii

Alina Cotca – director colegiul tehnic Traian Vuia Oradea: Am dorit să aduc la cunoştiinţă mamei, dar fără repercusiuni, să fi fost dată fata afară din internat, deloc acest lucru.  

Gestul ei a şocat întreaga comunitate mai ales că fata era bursieră şi nu avusese alte probleme de comportament.

Profesorul de 41 de ani a fost operat, dar este în continuare la ATI

Lisa Crăiuţ, purtător de cuvânt Spitalul Judeţean Oradea: În momentul de faţă este conştient, respiră spontan şi urmează să i se facă reevaluarea post-operatorie. 

Cristian Ardelean - procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor: Aceste leziuni necesită 40 - 45 de zile de îngrijire medicală, i-a fost pusă viaţa în pericol. 

Eleva va sta după gratii cel puţin 30 de zile în arest preventiv. Este acuzată de tentativă de omor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Noi dezvăluiri în cazul elevei care şi-a înjunghiat pedagogul. Adolescenta, arestată preventiv pentru tentativă de omor, ar fi premeditat atacul