Antena Meniu Search
x

Video Noi imagini dramatice cu accidentul mortal din Brăila. O depășire inconștientă a provocat un dezastru pe șosea

O depășire inconștientă, urmată de un dezastru. Un șofer în vârstă de 55 de ani și-a găsit sfârșitul în această dimineață, pe un drum din Brăila, după ce s-a angajat cu mașina într-o depășire periculoasă, fără să se asigure, intrând în coliziune cu un TIR. O manevră și un impact devastator, care nu i-au lăsat bărbatului nicio șansă de supraviețuire. Tragedia s-a produs între localitățile Lanurile și Viziru.

de Redactia Observator

la 18.05.2023, 15:16

Vezi și

Imaginile de la locul accidentului sunt teribile. Impactul între mașină și TIR-ul care circula regulamentar a fost atât de puternic, încât camionul s-a răsturnat pe câmpul de la marginea șoselei. Părți din caroseria mașinii au zburat pe șosea, partea din față a acestuia fiind distrusă complet. 

Șoferul mașinii a murit după impact

Traficul a fost blocat în totalitate, după accident, șoferii fiind sfătuiți să folosească rute ocolitoare.

"În această dimineață, în jurul orei 10:00, un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din orașul Însurăței, în timp ce conducea un vehicul pe DE 584, pe sensul de mers Lanurile - Valea Cânepii, s-ar fi angajat în depășirea unui alt vehicul fără a se asigura și a intrat în coliziune cu un TIR. În urma evenimentului, ambele auto implicate au ieșit în afara părții carosabile, TIR-ul răsturnându-se. Șoferul de 55 de ani a decedat, iar conducătorul TIR-ului, în vârstă de 54 de ani, din localitatea Scorțaru Vechi, a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

De asemenea, șoferul TIR-ului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ", au transmis reprezentanții IPJ Brăila.

Polițiștii continuă cercetările într-un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Noi imagini dramatice cu accidentul mortal din Brăila. O depășire inconștientă a provocat un dezastru pe șosea