Antena Meniu Search
x

Video Noi imagini emoţionante cu Alexia. Tânăra cu braţele replantate după accidentul teribil de la Paşcani dansează iar: ''Zâmbitoare şi plină de viaţă''

Alexia, tânăra cu braţele replantate în urma accidentului teribil din Paşcani, a dansat pentru prima dată la exact două luni de la incident. Fata a demonstrat încă de la început că este o luptătoare, oferind un exemplu de curaj şi optimism chiar şi când viaţa părea să o contrazică. 

de Redactia Observator

la 14.02.2023, 12:28

Vezi și

Alexia a fost la un pas să-şi piardă braţele, după accidentul teribil din Paşcani. După mai multe intervenţii chirurgicale, adolescenta a ieşit în cele din urmă învingătoare pe holurile spitalului din Iaşi, însoţită de medicul care i-a dat a doua şansă la viaţă şi de asistente. Cu zâmbetul pe buze, erau martorii unei minuni. 

După accidentul din 17 decembrie, fata a fost operată timp de 20 de ore de medicul numit îngerul copiilor, Sidonia Susanu, iar după doar două zile a reușit, în mod miraculos, să își mişte degetele. Încă de atunci, fata a uimit pe toată lumea prin puterea şi dorinţa de a persevera. 

Alexia dansează iar, la două luni de la accident

De această dată, Alexia a fost prezentă alături de colegii de la Şcoala de Dans G-Power. La coregrafia specială au luat parte atât adolescenta, cât şi fratele ei, Eric. ''Dansul nu are limite, dansul e medicament pentru suflet. Mulţumim Alexia pentru surpriză. Zâmbitoare şi plină de viaţă cum te ştim'', este descrierea filmuleţului care însoţeşte postarea de pe Facebook. 

De asemenea, tatăl tinerei a postat şi el un mesaj: ''Ar trebui cu toţii să învăţăm de la tine cum să facem toţi, totul mai bine, pentru că tu tot ce faci, faci pentru că aşa simţi, iar ce simţi şi cum simţi tu să faci tot ce faci, pentru noi ar trebui să fie povaţă. Ai o putere mult peste a noastră. Eşti o luptătoare aşa cum nu credeam că există. Te iubim mai mult decât putem noi să ştim!'', a scris Florin Tudose. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Noi imagini emoţionante cu Alexia. Tânăra cu braţele replantate după accidentul teribil de la Paşcani dansează iar: ''Zâmbitoare şi plină de viaţă''