Antena Meniu Search
x

Noi piste! Bucăţi din avionul malaezian au fost găsite de australieni

Premierul Australiei, Tony Abbott, a declarat că au fost observate prin satelit două obiecte "posibil legate" de zborul MH370, dispărut în urmă cu 12 zile. Unul dintre acestea măsoară 24 de metri.

Vezi și

 "Obiectele sunt relativ uşoare. Sunt obiecte de o anumită dimensiune, probabil în apă, plonjând la suprafaţă şi urcând", a declarat un oficial din cadrul Autorităţii australiene de securitate maritimă (AMSA), John Young.

"Cel mai mare (dintre cele două obiecte) este de 24 de metri. Celălalt este mai mic", a adăugat acesta.

Tony Abbott, premierul Australiei a declarant în faţa Parlamentului că autoritatea australiană pentru Securitate Maritimă (AMSA) a primit informaţii "noi şi credibile" despre "obiecte care ar putea fi posibil legate de căutările" avionului Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines.

Astfel, australienii au trimis un avion pentru a examina mai îndeaproape obiectele detectate, iar alte trei aparate îl vor urma. Premierul australian nu a spus în ce loc se află obiectele dar Australia efectuează căutări în sudul Oceanului Indian.

Acesta a mai spus că: "Trebuie să ţinem cont de faptul că localizarea acestor obiecte va fi extrem de dificilă şi ar putea să indice că acestea nu sunt legate de zborul MH370".

sursă: mediafax.ro

foto: dailymail.co.uk

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Noi piste! Bucăţi din avionul malaezian au fost găsite de australieni