Antena Meniu Search
x

Curs valutar

9 oameni au fost răniți în incendiul de la un bloc din București. 100 de pompieri au intervenit

Incendiu extrem de violent pe strada Iordache Năstase din București. Un bloc cu patru etaje a luat foc, iar nouă oameni au fost răniţi, doi dintre ei - pompieri.  Imobilul s-a aprins de la un depozit de lemne aflat chiar lângă, iar flăcările s-au extins imediat.

de Redactia Observator

la 08.09.2018 , 09:42

Incendiu extrem de violent pe strada Iordache Năstase din București. Un bloc cu patru etaje a luat foc, iar nouă oameni au fost răniţi, doi dintre ei - pompieri.  Imobilul s-a aprins de la un depozit de lemne aflat chiar lângă, iar flăcările s-au extins imediat. Blocul nu are autorizaţie de construcţie. Oamenii spun că au cumpărat de ani de zile locuinţele, cu credit, dar nici până acum dezvoltatorul nu le-a făcut acte.

Alarma a fost dată în jurul orei 2.00. Iniţial, incendiul de pe strada Iordache Năstase a pornit de la un depozit plin cu lemne uscate, care se afla lângă bloc. Apoi focul s-a extins cu repeziciune şi la imobilul de patru etaje, în care se află 50 de apartamente.

Flăcările au cuprins mansarda şi acoperişul, care s-au făcut scrum. Oamenii au fost evacuaţi de pompieri. Atunci au aflat şi autorităţile că blocul nu are autorizaţie de construcţie.

Vezi și

100 de pompieri au ajuns de urgenţă la faţa locului şi au acţionat cu 13 autospeciale şi două autoscări. În intervenţia, care s-a dovedit a fi extrem de dificilă, doi pompieri au fost răniţi. Iar o locatară s-a intoxicat cu fum. Toţi au fost transportaţi la spital. Salvatorii au solicitat sprijin de la regia de apă pentru suplimentarea presiunii pe reteaua de hidranţi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » 9 oameni au fost răniți în incendiul de la un bloc din București. 100 de pompieri au intervenit