Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Nouă poliţişti moldoveni au fost filmaţi cum împărţeau mita luată de la şoferi, pe şosea (video)

Nouă poliţişti moldoveni au fost filmaţi cum împărţeau mita luată de la şoferi, pe şosea. Timp de şase luni, cei nouă agenţi de la circulaţie au fost urmăriţi de şefii lor şi prinşi în flagrant.

de Cosmin Stăniloiu

la 19.02.2020 , 13:01

Mită de la şoferi Nouă poliţişti moldoveni au fost filmaţi cum împărţeau mita luată de la şoferi, pe şosea - Captură video
  • Imaginile cu poliţiştii care împărţeau mita au fost făcute publice.
  • Poliţiştii riscă să stea după gratii între 5 şi 10 ani.

Nouă poliţişti moldoveni au fost filmaţi cum împărţeau mita luată de la şoferi, pe şosea. Timp de şase luni, cei nouă agenţi de la circulaţie au fost urmăriţi de şefii lor şi prinşi în flagrant.

Nouă angajați din cadrul Inspectoratului național de patrulare al IGP din Republcia Moldova sunt cercetați pentru corupere pasivă și riscă de la 5 la 10 ani de pușcărie.

Polițiștii ar fi extorcat și primit mită de la șoferi, pentru a nu întocmi procese-verbale privind încălcarea regulamentului circulației rutiere, scrie cotidianul.md.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit informațiilor, în urma documentării care s-a desfășurat pe o perioadă de șase luni, au fost inițiate mai multe cauze penale pentru corupere pasivă. Cei nouă au fost filmaţi când împărţeau banii din mita primită pe şosele.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă o pedeapsă cu închisoare de la cinci la zece ani cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la doi la cinci ani.

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Nouă poliţişti moldoveni au fost filmaţi cum împărţeau mita luată de la şoferi, pe şosea (video)