Antena Meniu Search
x

Video "Nu a vrut să îşi omoare propriul copil". Filmul teribilului accident din Botoşani, unde un tată şi-a ucis accidental fiul. Mathias s-a stins sub ochii părinţilor

Tragedie într-o localitate din Botoşani. Un băieţel de un an şi şase luni a fost călcat cu maşina de tatăl său, urcat băut la volan. Totul s-a petrecut în curtea familiei, iar bărbatul nu s-a asigurat când a făcut o manevră de mers înapoi. Deşi copilul a fost dus imediat la spital, medicii nu au putut face nimic să-i salveze viaţa. 

de Redactia Observator

la 28.06.2024 , 14:15

Tragedia a avut loc în Vorniceni, județul Botoșani. Băieţelul de un an şi jumătate era în curte, când tatăl său a urcat la volan şi a încercat să dea cu spatele. Nu s-a asigurat, aşa că în momentul în care a mişcat autoturismul l-a prins pe cel mic sub roţi. 

Filmul teribilului accident din Botoşani, unde un tată şi-a ucis accidental fiul

"Aici a dat cu maşina. Fără să vrei, nu a băgat de seamă. Copilaşul a venit, a dat cu spatele şi nu l-a văzut. Şi asta e. Nu a vrut nimeni să omoare propriul copil", spune unchiul copilului. 

Vezi și

După accidentul grav, bărbatul de 32 de ani a sunat imediat la 112 să ceară ajutor. 

Pe acelaşi subiect

Între timp, mama disperată a luat copilul şi l-a dus la cel mai apropiat spital. A sperat să-i salveze viaţa astfel. Din păcate, preluat de echipajul SMURD, copilul a murit pe drum. 

"Găsit în stop cardio-respirator, secundar unui traumatism cranio-facial important produs în urma unui accident, cu maşina, practic a fost zdrobit de o roată a maşinii. S-au început şi s-au efectuat pe parcursul a 40 de minute manevre de resuscitare şi, ulterior, s-a declarat decesul", a declarat Ramona Guraliuc, medic sef UPU SMURD. 

Poliţiştii sosiţi la locul accidentului au descoperit că tatăl copilului băuse cam mult înainte să urce la volan. 

"Tatăl acestuia a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 1,37 mg/l de alcool pur în aerul expirat. Urmând a-i fi recoltate şi probe biologice de sânge, care vor stabili alcoolemia", a declarat Delia Nenișcu, purtator de cuvânt IPJ Botoşani.

Întreaga comunitate este acum în stare de şoc. Autorităţile au deschis o anchetă în acest caz, iar şoferul va fi acuzat de ucidere din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Care credeţi că este cel mai fericit oraş din România?
Observator » Evenimente » "Nu a vrut să îşi omoare propriul copil". Filmul teribilului accident din Botoşani, unde un tată şi-a ucis accidental fiul. Mathias s-a stins sub ochii părinţilor