Antena Meniu Search
x

Video "Nu am bătut-o!". Părinții copilei din Harghita, găsită moartă în casă, audiaţi de poliţişti. Fetița de 2 ani avea urme de violenţă pe corp

Moarte suspectă, într-o comună din judeţul Harghita. Un copil de doi ani a fost găsit fără suflare, în casa familiei. Medicii de la ambulanţă au anunţat Poliţia, imediat ce au văzut că fetiţa are urme de violenţă pe corp. Acum, anchetatorii trebuie să determine care a fost cauza morţii.

de Redactia Observator

la 16.01.2022, 09:53

Vezi și

Alerta a fost dată chiar de părinţii fetei. Oamenii s-au speriat că fata lor nu se mai trezeşte, după trei ore de somn şi au sunat la 112. Medicii de pe ambulanţă au încercat să o resusciteze, n-ar nu au mai putut-o salva. Au intrat la bănuieli, însă, după ce au văzut pe corpul fetei urme de violenţă.

Mama fetei: Cum să ne fi bătut propriul copil? Foarte sigur că nu am bătut-o.

Reporter: Acele vânătăi de unde erau? 

Mama fetei: Mergea pe jos, desculţă, a căzut de mai multe ori şi de acolo le avea.

Pe acelaşi subiect

Reporter:  Cum s-a întâmplat tot? 

Tatăl fetei: A murit. 

Reporter: Dar cum a murit? 

Tatăl fetei: A fost şi bolnavă. 

Reporter: Au bătut-o sau ce s-a întâmplat? 

Unchiul fetei: Nu au bătut-o. Dumneavoastră vă bateți copilul? 

Mătușa fetei: Când ne-am întors de la magazin, m-a strigat fata: "Hai, că îi e rău fetei!". Am chemat Ambulanța. Atât de tare m-am speriat, că am căzut acolo. Nici nu mai știu nimic.

Părinții fetiței, audiați ore bune

Cei doi părinţi au fost audiaţi de poliţişti ore bune. Mai au doi copii, iar vecinii spun că nu sunt violenţi. 

Andras Zoltan, primar Plăieșii de Jos: Nu cred să fi fost vreo violență. Conform spuselor mamei, fetița se simțea bine, se juca în curte.

Claudiu Loghin, reporter Observator: Echipajul Serviciului de Ambulanță Județean Harghita a găsit copilul, în vârstă de doi ani și trei luni în această casă, la aproximativ 15 metri de albia pârâului Cașin. Polițiștii au făcut cercetarea la fața locului și au sigilat întreaga locuință, pentru a putea continua, ulterior, investigația în acest caz.

Maria Plumbu, purtător de cuvânt IPJ Harghita: La fața locului s-a deplasat o echipă complexă, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Harghita, care, sub coordonarea procurorului de caz, efectuează cercetări, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc decesul minorei. 

Trupul fetei a fost dus la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Harghita. Medicii legiști vor stabili care este cauza morţii fetiţei de doi ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » "Nu am bătut-o!". Părinții copilei din Harghita, găsită moartă în casă, audiaţi de poliţişti. Fetița de 2 ani avea urme de violenţă pe corp