Antena Meniu Search
x

Video "Nu, ce am făcut?" O femeie din Timişoara a luat pe capotă o tânără, în timpul lecţiei de condus. Instructorul abia coborâse din maşină

Incident şocant în Timişoara, în timpul unei lecţii de condus. O şoferiţă de 42 de ani a accidentat o tânără de 20 de ani, care încerca să îşi mute autoturismul care rămăsese în pană în mijlocul drumului.

de Monica Palade

la 21.02.2024, 11:04

Vezi și

Instructorul coborâse să îi dea o mână de ajutor tinerei, când femeia de la volan a apăsat din greşeală acceleraţia în loc de frână.

Accident în timp ce lua lecţii de condus

În imagini, se aude instructorul care coboară, în timp ce femeia apasă acceleraţia, în timp ce ţipă panicată frână. În scurt timp o ia pe capotă, pe femeia care încerca să îşi mute maşina. "Frânăă, nuuu, ce am făcut?", se aude şoferiţa ţipând.

Din fericire, tânăra a fost rănită uşor. Incidentul a avut loc pe 15 ianuarie, însă imaginile au fost făcute publice abia acum. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală.

Pe acelaşi subiect

La rândul său, instructorul a venit cu o comunicare pe pagina sa de Facebook. „După cum ați aflat din mediul online, am fost parte a unui regretabil ACCIDENT de circulație, în urma căruia o fată are nevoie de îngrijiri medicale și pagube materiale. Videoul, pe care probabil l-ați văzut, a fost trimis de mine DOAR agentului constatator...

Nu am dreptul să vorbesc, deocamdată despre cele întâmplate, întrucât s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Doar la finalizarea acestui dosar, și din respect pentru victime, voi putea comenta subiectul”.

Ce spun poliţiştii

Astăzi, poliţiştii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada Munteniei, din Timișoara, a avut loc un accident rutier.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit că un autoturism destinat școlarizarii în vederea obținerii permisului de conducere, la volanul căruia se afla o femeie de 42 de ani, a accidentat o altă femeie, de 20 de ani, aflată pe partea carosabilă, care ar fi încercat să își mute autoturismul defectat, ulterior lovind un alt autoturism ce se afla parcat.

Femeia de 42 de ani, era însoțită de un bărbat, de 35 de ani, în calitate de instructor auto, dar în acel moment acesta a coborât din autoturism pentru a o ajuta pe tânără să scoată autoturismul în afara părții carosabile.

În urma impactului a rezultat rănirea femeii de 20 de ani, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvarşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » "Nu, ce am făcut?" O femeie din Timişoara a luat pe capotă o tânără, în timpul lecţiei de condus. Instructorul abia coborâse din maşină