Antena Meniu Search
x

"Nu mă ascund". Prima reacţie a şoferului care a lovit un copil pe bicicletă, în Timiş. Bărbatul este fiul unui politician local

Un copil de şase ani din județul Timiș a ajuns la spital, după ce a fost lovit cu mașina de fiul unui politician local. Micuţul se afla pe bicicletă şi a traversat strada fără să se asigure. După impact, şoferul a plecat de la locul accidentului înainte de sosirea poliţiştilor, iar mama copilului rănit s-a prezentat abia a doua zi cu băiatul la spital. 

de Redactia Observator

la 17.10.2022, 07:45

Vezi și

Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere amplasată în apropiere se vede cum băiețelul ţâşneşte dintre maşini, pe bicicletă, fără să se asigure şi îi apare în faţă şoferului.

La volan se afla chiar fiul preşedintelui Consiliului Judeţean Caraş-Severin. Deși este trântit la pământ, copilul se ridică înainte să ajungă la el un adult care vede întreaga scenă.

Andreia Jerdea: IPJ Timiş: Un bărbat în vârstă de 27 de ani a condus un autoturism pe strada Barcelona, din localitatea Dumbrăviţa, iar la un moment dat a surprins şi accidentat un băiat în vârstă de 6 ani, care a traversat strada pe bicicletă fără să se asigure, nesupravegheat şi neînsoţit. 

Cristi Dunca: fiul preşedintelui CJ Caraş Severin: Nici măcar nu eram pe drum. Aveam 5 km/h. Am ieşit din parcare şi a intrat din plin în mine. 

Pe acelaşi subiect

Copil pe bicicletă, lovit de o maşină

Şoferul coboară din maşină şi stă preţ de câteva minute lângă copilul care nu pare a fi rănit, iar ulterior pleacă. 

Cristi Dunca:fiul preşedintelui CJ Caraș-Severin: Nu am plecat de acolo. L-am lăsat pe mâna adulţilor care erau în faţa blocului. M-am asigurat că este în regulă. Copilul nu avea nimic. Nici măcar nu a mai plâns, s-a liniştit şi am plecat. Nu a fost accident. Nu mă ascund. Nu am fugit de la accident.

A doua zi, însă, mama copilului rănit s-a prezentat cu acesta la spital, iar conducerea spitalului a anunţat poliţia. 

Tatăl copilului: Pentru împăcarea noastră, deoarece copilul spunea că îl dor spatele şi piciorul, a doua zi am zis să mergem să vedem. Am zis că stăm aşa, stăm aşa şi poate apar complicaţii.

Pe numele şoferului a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » "Nu mă ascund". Prima reacţie a şoferului care a lovit un copil pe bicicletă, în Timiş. Bărbatul este fiul unui politician local