Antena Meniu Search
x

Video "Nu pot să cred aşa ceva!" El este tânărul care a murit la doar 19 ani în cumplitul accident din Buzău. Costi era pasionat de maşini de mic

La doar 19 ani, Costi şi-a pierdut viaţa într-un cumplit accident rutier, produs în localitatea Tăbărăști, judeţul Buzău.

de Monica Palade

la 10.11.2021, 13:08

Maşina pe care o conducea şi în care se afla alături de fratele său de 18 ani s-a izbit cu violenţă de o cisternă care circula din sens opus. Cisterna implicată în accident era condusă de către un bărbat de 49 de ani din Vâlcea. Aceasta era una destinată transportului de azot lichid, dar din fericire în momentul accidentului era goală.

Costi a murit pe loc

Impactul a fost atât de puternic încât maşina s-a rupt pur şi simplu în două, iar bucăţi din maşină au fost împrăştiate la zeci de metri distanţă.

Costi, aşa cum îi spuneau prietenii, nu a avut nicio şansă. Inima i s-a oprit pe loc în urma impactului. Fratele său a fost mai norocos. A fost transportat la spital şi se pare că are şanse mari de supravieţuire.

Pe acelaşi subiect

Potrivit reporterbuzoian.ro, tânărul de 19 ani era pasionat de mic de maşini şi chiar se angajase ca mecanic auto la un service din Buzău. Acasă, Costin mai avea patru frați și patru surori, care acum sunt în stare de şoc după pierderea sa.

Apropiaţii sunt în stare de şoc

Vestea morţii tânărului a căzut ca un trăsnet printre apropiaţi, care şi-au exprimat mesajele de condoleanţe pe paginile lor de Facebook. Doamne nu-mi vine sa cred, nu pot sa cred așa ceva , Dumnezeu să-l odihnească în pace”, „Dumnezeu sa aiba grija de tine”, „Dumnezeu să îl odihnească în pace! Păcat de tinerețea lui!”, „Ooooof Costi numi vine sa cred am vorbit la 22 cu tine și după sa mori ” „Offf pacat de tine Costi! Dumnezeu sa te ierte acolo unde te duci sa ramai la fel un baiat bun, cu zambetu pe buze, mereu asa cum te stie toata lumea de necrezut ce sa intamplat pacat de tine copil tanar”, sunt doar câteva din mesajele apropiaţilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » "Nu pot să cred aşa ceva!" El este tânărul care a murit la doar 19 ani în cumplitul accident din Buzău. Costi era pasionat de maşini de mic