Antena Meniu Search
x

Nu s-a putut abţine. Un bărbat aflat sub control judiciar, reţinut după ce a furat bani, telefoane şi o tabletă din mai multe zone din Bucureşti

Un bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a furat bani, telefoane mobile şi o tabletă din mai multe zone din Bucureşti, în timp ce se afla sub control judiciar într-un alt dosar.

de Redactia Observator

la 03.05.2023, 14:48

- Hepta

"La data de 2 mai, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 1 Poliţie au reţinut un bărbat, faţă de care sunt efectuate cercetări privind săvârşirea mai multor infracţiuni de furt. În fapt, la data de 9 martie, Secţia 1 Poliţie a fost sesizată, prin sistem 112, de către reprezentantul unui restaurant din Sectorul 1 cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 17,30, din incinta locaţiei ar fi fost sustrasă o tabletă", informează DGPMB, potrivit Agerpres.

Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că fapta ar fi fost comisă de către un bărbat, aflat sub măsura controlului judiciar.

Bărbatul nu e la prima abatere

În urma extinderii cercetărilor, s-a stabilit că bărbatul ar fi săvârşit şi alte fapte similare. Astfel, pe 12 februarie, în jurul orei 21,00, bărbatul ar fi pătruns în incinta unui magazin din Sectorul 1, apoi ar fi sustras un telefon mobil aflat lângă casa de marcat, prejudiciul fiind de aproximativ 800 de lei.

Pe acelaşi subiect

"În ultima zi din luna martie, în jurul orei 18,20, bănuitul ar fi sustras un portofel, ce conţinea documente personale, precum şi sume în lei şi valută, din buzunarul unei geci, lăsată pe un suport de haine, în incinta unui magazin din acelaşi sector", arată sursa citată.

Pe 9 aprilie, în jurul orelor 19,30, bărbatul ar fi pătruns în interiorul unui local din Sectorul 1 şi, profitând de neatenţia angajaţilor, ar fi sustras un telefon mobil lăsat pe o masă din restaurant.

"Marţi a fost pus în aplicare mandatul de aducere emis pe numele bănuitului, acesta fiind depistat şi condus la audieri. În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală", precizează Poliţia Capitalei.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 1 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt în formă continuată (patru acte materiale).

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Nu s-a putut abţine. Un bărbat aflat sub control judiciar, reţinut după ce a furat bani, telefoane şi o tabletă din mai multe zone din Bucureşti