Antena Meniu Search
x

Video "Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios

O fată de 13 ani din Roman este în stare gravă la spital după ce a fost lovită crunt de două adolescente. Bătăuşele au atacat-o cu pumnii şi picioarele până au pus-o la pământ.Totul s-a întâmplat sub privirile altor copii, care au preferat să se amuze și să filmeze, în loc să le despartă. Fenomenul este deja scăpat de sub control, avertizează specialiştii. Copiii nu mai stau la discuţii şi trec direct la violenţă. Atenţie, te avertizez, urmează imagini care te pot afecta emoţional. 

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 28.04.2024, 19:49

Vezi și

Agresoare: "Nu te mai satură Dumnezeu!"

Martor: "Fă, lasă-l!"

Agresoare: "Dă-i, dă-i!"

Scenele de o violenţă greu de descris, mai ceva ca într-un ring de box, au loc într-un foişor din Roman. Cea care cade pradă unei ploi de lovituri este o adolescentă de 13 ani care se plimba cu iubitul. Fata e încolţită de două agresoare - una de aceeaşi vârstă şi cealaltă cu doi ani mai mare.

Pe acelaşi subiect

Agresoare: "Îi dau de te ia dracu!"

Agresoarele o calcă efectiv în picioare pe copilă

După ce bătăuşele o măsoare din priviri, trec la atac. Imaginile sunt atât de dure, încât nu pot fi redate. Agresoarele o calcă efectiv în picioare pe copilă. O trag de păr, o lovesc cu pumnii şi picoarele, în timp ce biata fată încearcă să-şi acopere faţa.

Martor: "O omori, mamă, ce e aici!"

În filmare se aud încurajările martorilor, care se amuză şi intervin doar la final, când fata abia se mai mişcă.

Cu ultimele puteri, adolescenta îi cere ajutorul mamei sale. Ajunge la spital în stare extrem de gravă.

Maria Andrici - manager Spitalul Roman: La CT-ul craniocerebral se evidenţiază mici efuziuni sanguine la nivelul osului frontal şi un mic hematom. Motiv pentru care se transferă la spitalul de neurochirugie Iaşi.

Din imaginile încărcate de mama victimei pe Facebook nu reiese și motivul discordiei dintre fete. Cel mai probabil, totul ar fi pornit de la un băiat.

Ramona Ciofu, IPJ Neamţ: Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii de lovire sau alte violențe.

Scenele de o cruzime ieşită din comun, între adolescenţi, au ajuns aproape la ordinea zilei

Scenele de o cruzime ieşită din comun, între adolescenţi, au ajuns aproape la ordinea zilei.

Mădălina Iacob, reporter Observator: Fenomenul violenţelor extreme în rândul adolescenţilor se propagă mai ceva ca o epidemie. Cele mai recente date arată că un elev român din doi este victima bullying-ului, iar 81% dintre adolescenţi recunosc că au fost martori când un copil a fost amenințat, umilit sau bătut. La fel de grav, de cele mai multe ori, martorii încurajează şi filmează scenele brutale.

Gabriela Maalouf, psiholog: Societatea este în sine una care duce spre violenţă. Copiii învaţă prin exemplu, nu prin teoriile pe care noi le spunem. Vorbim de o vârstă crtică în care nu ştiu cine sunt, în care învaţă să se accepte. Văd în jurul lor atâta agresivitate şi înţeleg că aşa ar fi bine să se întâmple.

De cele mai multe ori, spun specialiştii, presiunea anturajului duce la comportamente extreme. În cazul violenţelor de grup, martorii pot deveni complici şi chiar agresori, arată statisticile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 6 voturi
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Evenimente » "Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios