Antena Meniu Search
x

Video „Nu ți-l dau! Vrea să îmi ia copilul! Ajutați-mă!” Un tată a încercat să își răpească fiul din brațele mamei într-un mall din Sectorul 5

Scandal uriaș într-un centru comercial din Sectorul 5 al Capitalei. Un tată a încercat să își răpească fiul, împreună cu bunicul micuțului, chiar din brațele mamei.

de Monica Palade

la 06.12.2022, 16:52

Vezi și

Speriată, femeia a început să țipe și să strige după ajutor. „Nu ți-l dau, copilul meu! Vrea să îmi ia copilul! Ajutați-mă!”

Mai mulți martori au intervenit și i-au oprit pe cei doi bărbați. În tot acest timp, copilul, care din spusele mamei suferă de autism, a fost extrem de speriat de ceea ce se întâmpla în jurul lor. Tatăl a fost cel care a sunat la poliție, ca să ceară ajutorul în scandalul cu fosta sa parteneră de viață pentru custodia copilului. Un martor la incident a filmat momentul, care a fost distribuit de mamă pe o rețea de socializare.

"Este un inconștient nu se gândește decât la egoul lui", a comentat mama copilului la unul din comentarii. 

Ce spun polițiștii

La data 5 noiembrie 2022, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 18 au fost sesizați de către un bărbat, prin 112, cu privire la faptul că se află într-un centru comercial din Sectorul 5 și are neînțelegeri cu o femeie, privind custodia copilului, pe care îl au împreună.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, au identificat persoanele implicate și le-au condus la sediul secției în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » „Nu ți-l dau! Vrea să îmi ia copilul! Ajutați-mă!” Un tată a încercat să își răpească fiul din brațele mamei într-un mall din Sectorul 5