Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Numărul personalizat cu mesaj anti-PSD, reţinut de poliţiştii rutieri (Video)

Numărul de înmatriculare personalizat, cu mesaj anti-PSD a fost reţinut de poliţiştii rutieri. Proprietarul maşinii a fost oprit în trafic, iar poliţiştii i-au scos plăcuţele de înmatriculare.

de Redactia Observator

la 30.07.2018 , 12:32

Poliţiştii scot numărul de înmatriculare cu mesaj anti PSD Momentul în care numărul de înmatriculare preferenţial cu mesaj injurios a fost reţinut de poliţişti - Facebook

Numărul de înmatriculare personalizat, cu mesaj anti-PSD a fost reţinut de poliţiştii rutieri.

Proprietarul maşinii a fost oprit în trafic, iar poliţiştii i-au scos plăcuţele de înmatriculare.

Cu puţin timp în urmă, Brigada de Poliție Rutieră Bucureşi a anunţat că bărbatul care a condus maşina cu număr de înmatriculare anti-PSD are dosar penal.

Articolul continuă după reclamă

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Astăzi, în jurul orei 06.00, un echipaj de poliție al Brigăzii Rutiere din cadrul D.G.P.M.B., aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 3, a depistat în trafic un autoturism, înmatriculat în Suedia, condus de un bărbat, în vârstă de 45 de ani. Conducătorul auto a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere, în vederea declanșării verificărilor procedurale, pentru stabilirea cu exactitate a situației juridice în ceea ce privește regimul de înmatriculare și circulație și a vehiculului pe drumurile publice. În cauză a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "conducere pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulație în România", faptă prev. și ped. de art. 334, alin. (4) din Codul Penal, se arată în comunicarea Poliţiei.

Ambasada Suediei reacţionează

Ambasada Suediei la Bucureşti a reacţionat pe Facebook la informaţia că plăcuţele de înmatriculare suedeze personalizate ar fi valabile doar în Suedia. Oficialii suedezi precizează că toate numerele de înmatriculare emise de emise de Agenția Suedeză de Transport sunt valabile pentru călătoriile în Uniunea Europeană, cu condiţia să fie însoţite de toate documentele pentru plăcuţele originale, nepersonalizate, precum şi prezenţa fizică a acestora.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Numărul personalizat cu mesaj anti-PSD, reţinut de poliţiştii rutieri (Video)