Antena Meniu Search
x

Nunta verișoarei Simonei Halep, întreruptă de polițiști și jandarmi

Nunta cu peste 200 de invitaţi a verişoarei Simonei Halep a fost spartă de poliţişti şi jandarmi. Petrecerea, organizată pe terasa unui restaurant de lux din Constanţa, nu respecta măsurile de prevenire a coronavirusului. Nunta fastuoasă a fost oprită după doar o oră, înainte să ajungă toţi invitaţii. 

de Redactia Observator

la 27.07.2020, 22:10

Vezi și
  • Autoritățile au intervenit pentru a reduce numărul invitaților așteptați la nuntă.
  • Autoritățile au descoperit mai multe nereguli în bucătăria localului.

La scurt timp după dansul mirilor, forţele de ordine au descins pe terasa de lux de la malul mării. Doar o parte din invitaţi ajunseseră. Ceilalţi, n-au mai apucat să ciocnească un pahar de şampanie cu mirii. 

Nicu Terzi, patron restaurant: Am avut 200 de persoane, terasa are 600 de locuri în aer liber. M-am trezit cu 10 maşini de la poliţie, cinci de la jandarmi, Poliţia Locală, Protecţia Consumatorului. Erau înăuntru 48 de persoane şi la restul nu le-a mai dat voie să intre şi tot evenimentul s-a stricat, lumea a plecat acasă, au rămas numai 50 înăuntru. Până şi tinerii căsătoriţi au plecat acasă. Socrul mic, cel care e cu organizarea, domnul Halep, îşi ia toată mâncarea la pachet, o duce la el la fermă. 

Nunta a fost spartă în jurul orei 21, la o oră după ce un apel anonim la 112 i-a dat de gol pe miri că nu respectă măsurile de prevenţie împotriva COVID. În starea de alertă sunt permise evenimente private cu cel mult 50 de oameni pe terasă. Atât patronul, cât şi organizatorul nunţii au fost amendaţi cu câte 5.000 de lei şi au dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor. 

Cristina Gavriloaie, IPJ Constanța: Pe terasa localului respectiv, mesele nu erau poziţionate cu respectarea distanţei de doi metri, iar numărul invitaţilor depăşea 50 de persoane. 

Şi în restaurant au fost descoperite nereguli. 

Horia Constantinescu, CJPC Constanța: Veşnica pomenire a schimbării stării termice a alimentelor, din refrigerată în congelată, depozitări neconforme, pastele fierte că poate într-o zi o să treacă cineva şi-o să le mănânce. 

Simona Halep a lipsit de la nunta verişoarei ei. Sportiva a postat o fotografie în care a lăsat să se înţeleagă că şi-a petrecut seara acasă, citind o carte. 

Regulile sunt opţionale şi în alte locuri. În Umbrăreşti, judeţul Galaţi, două sute de oameni au luat parte la o adunare religioasă în curtea unui localnic. Printre ei, şi primarul, care este și comandantul Comitetului Local pentru Situații de Urgență. 

Paraschiv Stoica, primar Umbrăreşti: Am fost acolo. Nu stăteau apropiaţi, erau rânduri pe rânduri aşa, la un metru distanţă unii de alţii, erau în aer liber. 

Poliţiştii au văzut altceva. Organizatorul a fost amendat cu 15.000 de lei, iar participanţii, cu 2.500 de lei fiecare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Nunta verișoarei Simonei Halep, întreruptă de polițiști și jandarmi