Antena Meniu Search
x

Video Nuntași blocați în trafic pe Valea Oltului. Mirele, mireasa, zeci de invitaţi, dar şi formaţia de lăutari au încins o horă printre maşini

Blocaţi în trafic, sute de şoferi care se aflau ieri pe Valea Oltului au avut parte de un spectacol neaşteptat. Dintr-o dată, printre maşini şi-au făcut loc un mire şi o mireasă, însoţiţi de zeci de nuntaşi, dar şi de formaţia de lăutari, iar şoseaua s-a transformat în ring de dans.

de Redactia Observator

la 22.08.2022, 08:31

Vezi și

Lăutarii au început să cânte, iar mirele şi mireasa, alături de cei apropiaţi, au început să joace sârba printre mașini. Şoferii, curioşi, au coborât din maşini să vadă petrecerea. Unii chiar au filmat momentul cu telefoanele şi au postat clipurile pe reţelele de socializare.

Blocajele din trafic au devenit o normalitate pentru șoferii care circulă pe Valea Oltului. Din cauza lucrărilor, se formează coloane ce se întind pe kilometri întregi, iar şoferii ajung la destinaţii şi cu două ore întârziere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Nuntași blocați în trafic pe Valea Oltului. Mirele, mireasa, zeci de invitaţi, dar şi formaţia de lăutari au încins o horă printre maşini