Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O asistentă de la Spitalul Ilfov, trimisă să cumpere prezervative, a fost lovită de o mașină chiar în fața spitalului

O asistentă de la Spitalul Clinic Județean Ilfov a fost lovită de o mașină, în această dimineață, după ce a mers la o farmacie pentru a cumpăra prezervative.

de Redactia Observator

la 01.02.2018 , 14:35

O asistentă de la Spitalul Ilfov, trimisă să cumpere prezervative, a fost lovită de o mașină - Google

O asistentă de la Spitalul Clinic Județean Ilfov a fost lovită de o mașină, în această dimineață, după ce a mers la o farmacie pentru a cumpăra prezervative.

Potrivit unor surse, asistenta a fost trimisă de directoarea de îngrijiri medicale a spitalului la o farmacie situată în apropierea spitalului pentru a cumpăra prezervative.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 09.30, atunci când asistenta a traversat strada din fața spitalului.

Articolul continuă după reclamă

Femeia a fost lovită de o mașină chiar pe trecerea de pietoni și a ajuns la Urgența spitalului la care lucrează, având un picior rupt.

Conform unor surse, angajații spitalului folosesc deseori prezervativele ca protecție sterilă pentru aparatele ecograf, însă acestea ar fi trebuit să existe în spital.

Atât Poliția, cât și conducerea spitalului, au deschis anchete pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » O asistentă de la Spitalul Ilfov, trimisă să cumpere prezervative, a fost lovită de o mașină chiar în fața spitalului