Antena Meniu Search
x

Bătaie ca în ring filmată într-un parc din Constanţa. Două eleve în clasa a opta şi-au împărţit pumni şi picioare (Video)

Protagoniste au fost două adolescente, eleve în clasa a opta. Sub privirile colegilor, fetele şi-au împărţit pumni şi picioare. Atenţie, urmează imagini care vă pot afecta emoţional. Niciunul dintre tinerii care au asistat la bătaie nu a încercat să intervină.

de Redactia Observator

la 14.02.2019, 14:21

Vezi și

Protagoniste au fost două adolescente, eleve în clasa a opta. Sub privirile colegilor, fetele şi-au împărţit pumni şi picioare. Atenţie, urmează imagini care vă pot afecta emoţional. Niciunul dintre tinerii care au asistat la bătaie nu a încercat să intervină. Lupta s-a sfârşit o dată cu intervenţia unui trecător. Conform martorilor, fetele s-au bătut din cauza unui băiat. Niciuna dintre adolescente nu a depus plângere la poliţie. Totuşi, conducerea şcolii unde învaţă a deschis o anchetă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Bătaie ca în ring filmată într-un parc din Constanţa. Două eleve în clasa a opta şi-au împărţit pumni şi picioare (Video)