Antena Meniu Search
x

Video O bătrânică din Satu Mare a leşinat când s-a trezit cu mascaţii peste ea. Forţele speciale greşiseră etajul în căutarea unui traficant de droguri

Gafă de proporţii a mascaţilor care au participat la descinderile organizate ieri, de DIICOT, în judeţul Satu Mare pentru prinderea unor traficanţi de droguri. Forţele speciale au greşit o adresă din oraşul Carei şi au intrat peste doi soţi, oameni vârstnici şi bolnavi. Femeia a leşinat când s-a trezit în apartament cu bărbaţii care purtau cagule pe cap. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 20.10.2022, 13:33

Vezi și

Totul se va încheia în instanţă cel mai probabil, deoarece fiica celor doi bătrâni bolnavi are de gând să îi dea în judecată pe toţi cei care s-au ocupat de această operaţiune. 

Au descins la doi bătrânei

Dimineaţă la 6 când cei doi bătrâni dormeau, mascaţii le-au bătut la uşă. În momentul în care femeia a deschis uşa a leşinat. Mascaţii au cerut ajutor la 112, iar echipajele medicale i-au acordat ajutor femeii, dar aceasta a refuzat transportul la spital. 

Din a doua încercare, mascaţii au ajuns la adresa corectă, un apartament situat cu un etaj mai jos faţă de cei doi bătrâni. Traficantul de droguri a fost reţinut şi urmează să fie prezentat cu mandat de arestare preventivă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » O bătrânică din Satu Mare a leşinat când s-a trezit cu mascaţii peste ea. Forţele speciale greşiseră etajul în căutarea unui traficant de droguri