Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O brăileancă a avut parte de o surpriză neplăcută când a vrut să schimbe o piesă la mașină. Sub capotă a dat peste un șarpe

Panică pentru o șoferiță din Brăila. Pentru că trebuia să schimbe o piesă la mașină, femeia a ridicat capota, însă nu mică i-a fost uimirea când a constatat că avea acolo un musafir nepoftit.

de Redactia Observator

la 02.10.2024 , 12:22

Sapele găsit sub capotă O brăileancă a avut parte de o surpriză neplăcută când a vrut să schimbe o piesă la mașină. Sub capotă a dat peste un șarpe - IPJ Brăila

Mai precis, un șarpe de 70 de centimetri își făcuse culcuș acolo. Șoferița a sunat imediat la 112 și a așteptat apariția jandarmilor, care au reușit să captureze reptila fără probleme. Ulterior, acesta a fost eliberat în mediul natural.

Ce spun polițiștii

În dimineața zilei de 01 octombrie a.c. jandarmii brăileni au fost solicitați de către o doamnă, prin apel la numărul unic de urgență 112 să intervină pentru capturarea unui șarpe pe care l-a observat în timp ce a ridicat capota mașinii personale pentru a schimba o piesă.

Articolul continuă după reclamă

În urma solicitării, la fața locului s-a deplasat un echipaj de jandarmi care a constatat prezența unui șarpe în interiorul mașinii, cu lungimea de aproximativ 0,70 cm.

Astfel, în condiții de siguranță, jandarmii și au intervenit prinzând șarpele pe care ulterior l-au eliberat în mediul natural, fără ca cineva să fie rănit.

Recomandăm cetățenilor care constată prezența unui șarpe indiferent de locul unde îl observă, fie că este grădină, casă sau mașină, să manifeste o atenție sporită și să solicite sprijinul instituțiilor abilitate pentru a fi îndepărtat.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » O brăileancă a avut parte de o surpriză neplăcută când a vrut să schimbe o piesă la mașină. Sub capotă a dat peste un șarpe