Antena Meniu Search
x

Foto O bucată dintr-o rachetă antigrindină a lovit acoperişul unei case din Prahova. Neînţelegeri când a venit vorba de despăgubiri

O bucată de plastic desprinsă dintr-o rachetă antigrindină lansată duminică în judeţul Prahova, lângă comuna Valea Călugărească, a lovit acoperişul unei case din apropiere. Potrivit ISU Prahova, pagubele materiale produse au fost minore, însă proprietarul imobilului a refuzat să discute cu autorităţile în privinţa despăgubirilor. Câteva ore mai târziu, prahoveanul din satul Vârfuri a sunat la numărul de urgenţă 112.

de Redactia Observator

la 20.11.2022, 15:39

Potrivit oficialilor ISU Prahova, incidentul s-a petrecut duminică dimineaţă, în jurul orei 9:00. O porţiune dintr-o rachetă lansată din punctul antigrindină din apropierea comunei Valea Călugărească a lovit acoperişul unei case din satul Vârfuri. Mai exact, este vorba despre o bucată de plastic, aceasta provocând avarii minore imobilului afectat.

Proprietarul casei, neînţelegere cu privire la despăgubiri

"Incidentul s-a produs în această dimineaţă, în jurul orei 9:00. O rachetă a fost lansată din punctul antigrindină din apropiere. În urma acestui fapt, o bucată din rachetă - o bucată de plastic - a lovit acoperişul unei case din imediata apropiere. A produs pagube minore. Reprezentanţi ai punctului antigrindină s-au deplasat la imobilul respectiv, nu s-au înţeles cu proprietarul în privinţa despăgubirilor, fapt pentru care, proprietarul, mult mai târziu, a apelat numărul unic de urgenţă 112", a declarat Liviu Pipelea, purtător de cuvânt ISU Prahova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » O bucată dintr-o rachetă antigrindină a lovit acoperişul unei case din Prahova. Neînţelegeri când a venit vorba de despăgubiri