Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 20 de ani din Prahova, principalul suspect în cazul unei crime. Bărbatul şi-ar fi ucis unchiul, după o ceartă

Un tânăr de 20 de ani din Vălenii de Munte, judeţul Prahova, a ajuns criminal la 20 de ani. Bărbatul este principalul suspect în cazul unei crime care ar fi avut loc în comuna Homorânciu şi unde victimă a fost un localnic de 57 de ani. 

de Redactia Observator

la 14.11.2022, 14:47

Un tânăr de 20 de ani din Prahova a ajuns criminal la 20 de ani, după ce ar fi ucis un bărbat de 57 de ani - Shutterstock

Cadavrul bărbatului era înfășurat în mai multe cuvoare şi ascuns într-o cămară a locuinței sale. Descoperirea macabră a fost făcută de un vecin care a și alertat poliția, informează reporterul Observator Claudiu Loghin.

Polițiștii sosiți la fața locului au stabilit că este vorba despre un omor. În timp ce făceau cercetările la fața locului, un cetățean a sunat la 112 și a anunțat că el este autorul crimei din satul Homorâciu, comuna Izvoarele. Individul care și-a recunoscut fapta era chiar nepotul bărbatului omorât.

Crima s-a petrecut sâmbătă seara, după ce nepotul și unchiul său au avut un conflict pe fondul consumului de alcool. Tânărul de 20 de ani, din Vălenii de Munte, va fi prezentat, luni, instanței, cu propunere de arestare.

Criminal la 20 de ani

Pe acelaşi subiect

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Măneciu au fost sesizați duminică de un bărbat din comuna Homorâciu, județul Prahova, că vecinul său, un bărbat în vârstă de 57 de ani, este decedat într-o anexă a locuinței.

La fața locului, s-a deplasat o echipă complexă de cercetare. Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ploiești, în vederea efectuării necropsiei.

Persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată și depistată, la scurt timp, ca fiind un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din orașul Vălenii de Munte. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca luni să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Investgații Criminale Prahova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 20 de ani din Prahova, principalul suspect în cazul unei crime. Bărbatul şi-ar fi ucis unchiul, după o ceartă