Antena Meniu Search
x

Video O bucată uriaşă dintr-o cisternă, găsită de echipa Observator la aproape 2 km de locul exploziei din Crevedia. Anchetatorii nu ştiu de existenţa ei

Urmele dezastrului provocat de exploziile de la staţia GPL din Crevedia se întind pe kilometri buni. după trei zile de la explozii, o echipă Observator a găsit pe un câmp, la aproape doi kilometri de staţia GPL, o bucată uriaşă dintr-o cisternă.

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 29.08.2023, 19:46

Vezi și

Am aflat de această bucată uriaşă de cisternă chiar de la proprietarii acestui câmp de floarea soarelui. Spuneau că nu era aici până sâmbătă. Ce a ajuns pe acest câmp reprezintă cam trei sferturi din cisterna care, atenţie, se afla la o distanţă de 1,7 kilometri.

Cealaltă bucată se află cumva în diagonală faţă de locul în care ne aflăm noi acum. Acea parte a ajuns în apropierea curţii unui localnic. Nimeni nu a observat această cisternă până acum. Autorităţile, cel mai probabil, nu au căutat până acum pe acest câmp. Este practic cea mai clară dovadă a dezastrului care s-a produs la Crevedia. Sunt trei anchete în desfăşurare care vor stabili cine este vinovat şi unde s-a greşit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » O bucată uriaşă dintr-o cisternă, găsită de echipa Observator la aproape 2 km de locul exploziei din Crevedia. Anchetatorii nu ştiu de existenţa ei