Antena Meniu Search
x

Video O cameră de supraveghere a filmat momentul în care o mașină intrată pe contrasens este spulberată de TIR, pe un drum din Bihor

O cameră de supraveghere a filmat momentul șocant în care o mașină pătrunde pe contrasens și se izbește frontal cu un TIR încărcat cu sucuri, care circula regulamentar. Accidentul s-a produs ieri după-amiază, pe DN76, în localitatea Sudrigiu, județul Bihor.

de Redactia Observator

la 04.08.2022, 15:14

Vezi și

În imagini se vede cum o mașină care circula dinspre Beiuș spre Ștei intră pe contrasens și lovește violent un TIR condus regulamentar din sens opus.

Mașina a fost aruncată în șanț, iar TIR-ul s-a răsturnat 

Impactul a fost cumplit. Autocamionul încărcat cu sucuri s-a răsturnat de-a curmezișul pe carosabil, în timp ce autoturismul a fost proiectat în șanțul de pe marginea drumului.

Șoferul mașinii, un tânăr în vârstă de 31 de ani, a rămas blocat între fiare, fiind scos de pompierii care au intervenit la locul accidentului. A suferit leziuni, inclusiv un traumatism cranian, fiind transportat la Spitalul din Oradea, apoi transferat la Cluj-Napoca. Celălalt conducător auto, aflat la volanul TIR-ului, în vârstă de 37 de ani, a fost de asemenea dus la UPU, însă fără leziuni grave.

Polițiștii fac în continuare cercetări, pentru a stabili cauzele care au dus la producerea accidentului.

Potrivit informațiilor obținute de bihon.ro, șoferul mașinii este medic rezident în Cluj-Napoca.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » O cameră de supraveghere a filmat momentul în care o mașină intrată pe contrasens este spulberată de TIR, pe un drum din Bihor