Antena Meniu Search
x

Galerie foto O camionetă a explodat pe un drum din Vâlcea. Era încărcată cu butelii de oxigen și zeci de litri de diluant

O camionetă încarcată cu două butelii de oxigen și 50 de litri de diluant a explodat pe un drum din orașul Horezu, județul Vâlcea, după ce compresorul s-a supraîncălzit și a luat foc. Două persoane rănite au fost transportate la spital.

de Redactia Observator

la 17.10.2023, 14:50

Potrivit ISU Vâlcea, pompierii militari vâlceni au fost solicitați să intervină la un incendiu izbucnit în urma unei explozii la o autoutilitară încarcată cu poduse folosite la marcajul rutier, în orașul Horezu.

Camioneta era încărcată cu materiale pentru marcaj rutier

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta la compartimentul motor al autoutilitarei. 

În urma exploziei, două persoane au fost rănite și transportate la spital. "Pompierii militari vâlceni au fost solicitați să intervină, cu puțin timp în urmă, prin apel la 112, la un incendiu izbucnit, în urma unei explozii, la o autoutilitară încarcată cu poduse folosite la marcajul rutier,  în  orașul Horezu. Forțe din cadrul Punctului de Lucru Horezu, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SAJ s-au deplasat de urgență la locul indicat. La sosirea pompierilor militari incendiul se manifesta la compartimentul motor al autoutilitarei. Incendiul a fost lichidat la scurt timp de la sosirea pompierilor militari. Explozia s-a produs la un recipient încărcat cu cca 50 l diluant și se pare că a fost inițiată de o supraîncălzire a compresorului din dotarea autospecialei. Cele doua butelii cu oxigen aflate în autoutilitară au ramas intacte. Au fost 3 persoane implicate și, din păcate, doua victime au fost transportate la CPU Horezu si prezinta TCC, răni la membrele inferioare, epistaxis si arsuri ușoare la nivelul feței si membrelor superioare", au transmis reprezentanții ISU Vâlcea.

Cea de-a treia persoană implicată a refuzat transportul la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » O camionetă a explodat pe un drum din Vâlcea. Era încărcată cu butelii de oxigen și zeci de litri de diluant