Antena Meniu Search
x

O celebră clarvăzătoare prezice "vărsare de sânge în România". Prevestiri despre război, terorişti, revoluţie şi un câmp de muşeţel

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a povestit în emisiunea Voi cu Voicu, de la Antena 3, ce se va întâmpla cu România în perioada următoare.

la 05.11.2017, 07:46

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a povestit în emisiunea Voi cu Voicu, de la Antena 3, ce se va întâmpla cu România în perioada următoare, dar și despre cel de-Al Treilea Război Mondial.

"Rușii sunt cu ochii pe noi pentru Deveselu, am primit un mesaj în care fug oițele de la Deveselu.", a povestit prezicătoarea.

Aceasta a spus și că în România va veni o revoluție mai mare decât cea din 1989. "Am scris și în 2016 ca Revoluția din 89 a fost o revolutie de catifea, am văzut proteste peste tot și în București. Vor fi și morți și răniți. România va trece printr-o revoluție foarte grea, va fi vărsare de sânge. Vor ieși în stradă. Vor fi la început civili, apoi se va ajunge la adevărata revoluție mare. Vedeam oamenii cum se îmbrânceau, cum țipau. Vedeam o încăpere, era o mamă și strângea copilul în brațe și spunea: te rog, te implor, nu ne vinde lui Soros. Tot ce se întâmplă duce spre o revoluție. Sunt și vor fi influențe externe. Tot ce se întâmplă, duce spre o revoluție.", a spus Maria Ghiorghiu.

Despre Al Treilea Război Mondial, prezicătoarea spune că acesta este inevitabil. "Al Treilea Război Mondial va fi inevitabil. Iisus vine după Al Treilea Război mondial. Va veni ca pe oamenii buni să îi ia în cer, pe cei răi îi va pedespi, pe morți îi va învia. Dar nu va fi sfârșitul lumii. Apocalipsa nu va veni. România va fi încercuită de un cerc de foc. Când vor zbura avioanele, OZN-urile vor fi pe cerul nostru, era plin, tot ce trecea și trebuia să cadă, toate erau prinse. Vor interveni extratereștrii.", a mai spus specialista.

Clarvăzătoarea susține că Parlamentul României va fi ținta unui atac terorist catastrofal: "Ultimul mesaj: Parlamentul României este vizat de teroriști ca sa îl facă câmp de adunat mușețel. Să-l arunce în aer."

sursa:antena3.ro

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » O celebră clarvăzătoare prezice "vărsare de sânge în România". Prevestiri despre război, terorişti, revoluţie şi un câmp de muşeţel