Antena Meniu Search
x

Video O clinică privată din Capitală minţea pacienţii că sunt pe moarte şi doar anumite dispozitive extrem de scumpe îi mai pot salva

O clinică privată din Bucureşti şi-ar fi înşelat pacienţii cu investigaţii fictive şi dispozitive vândute la suprapreţ. Pretinşii medici de biorezonanţă îi minţeau pe oameni că sunt extrem de bolnavi şi singura lor scăpare erau dispozitivele pe care le vindeau cu sume şi de 10 ori mai mari faţă de preţul pieţei. 

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 03.11.2022, 20:46

Vezi și

Cumperi aparate minune la sume exorbitante şi te vindeci de o boală pe care nu o ai. Aceasta era schema la clinica unde pretinşii medici, în urma unor investigaţii şi examinări medicale, le recomandau pacienţilor, în general în vârstă şi bolnavi, să cumpere respectivele aparate ca să îi ajute să se însănătoşească.

Doar că ei vindeau concentratoare de oxigen la preţ de 15.000 de lei, în condiţiile în care pe piaţă un astfel de aparat nu depăşeşte suma de 4.000 de lei. Vindeau aparate laser cu 5.000 de lei, în condiţiile în care preţul este undeva la 500 de lei. Din aceeaşi gamă, un body laser era vândut cu 40.000 de lei, iar saltele minune recomandate de clinică erau vândute cu sume de 5.000 de lei, în condiţiile în care produse similare pe piaţă se găsesc cu sume de 500 de lei. 

Cât despre cealaltă schemă, potrivit surselor judiciare Observator, administratorul clinicii ar fi avut deschise mai multe societăţi la sediul din Sectorul 6. Prima plângere a fost depusă la începutul anului, iar până la acest moment s-au strâns deja 9. Este posibil, însă, ca numărul acestora să crească pentru că totul a fost făcut public. 15 persoane au fost duse la audieri, iar până în acest moment este vorba de 7 reţineri. Prejudiciul se ridică la 150.000 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O clinică privată din Capitală minţea pacienţii că sunt pe moarte şi doar anumite dispozitive extrem de scumpe îi mai pot salva