Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Anchetă în Argeş, după moartea fetiţei strivite de dulap. Copilul de doi ani era lăsat singur în casă

Neglijenţă plătită scump de doi părinţi din Costeşti, judeţul Argeş. Fetiţa lor de doi ani a murit, strivită de un dulap, după ce mama a lăsat-o singură în casă

de Redactia Observator

la 03.12.2017 , 09:28

Neglijenţă plătită scump de doi părinţi din Costeşti, judeţul Argeş. Fetiţa lor de doi ani a murit, strivită de un dulap, după ce mama a lăsat-o singură în casă. Micuţa ar fi tras de un sertar al mobilierului, care s-a prăbușit și a prins-o dedesubt.

Nenorocirea s-a petrecut în timp ce mama copilei de doi ani se afla în curtea casei. Fetiţa a încercat să deschidă un sertar, probabil ca să caute jucării, iar dulapul s-a prăbuşit şi a prins-o dedesubt. Chiar mama ei a fost cea care a găsit-o, aproape fără suflare. Familia a dus-o pe micuţă, într-un suflet, la spital.

Când au văzut că situaţia este foarte gravă, medicii de al Spitalul din Costeşti au cerut ajutor.

Vezi și

dr. RĂZVAN MINCĂ, spitalul Costeşti

A fost anunţat la aproximativ 7-8 minute dispeceratul pt a trimite echipaj cu medic pt a fi preluat şi dus către spitalul de pediatrie din Piteşti.1.14 S-au făcut manevre în jur de 2 ore.

În zadar, însă. Copilul a ajuns la orele 14.25 la spital, iar la ora 16.30 a fost declarat decesul.

Oamenii legii au deschis un dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă. 

MĂDĂLIN ZAMFIR, purtător de cuvânt Poliţia Argeş:

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Costeşti au fost sesizaţi de către Spitalul Costeşti despre faptul că la această unitate spitalicească a fost prezentată o minoră în vârstă de 2 ani care prezenta leziuni grave şi care ulterior a decedat.

Atât mama cât și tatăl vor fi audiați de anchetatori.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Anchetă în Argeş, după moartea fetiţei strivite de dulap. Copilul de doi ani era lăsat singur în casă